Jeseň je ideálnym obdobím pre cestu do SAE

Viete, prečo je práve jeseň najlepším obdobím pre spoznávanie tejto fascinujúcej krajiny s bohatou históriou?

V Spojených Arabských Emirátoch narazíte na obrovské kontrasty: luxusné autá zaparkované kúsok od rybárskych lodiek, stovky rokov staré mešity v obklopení presklených mrakodrapov a orientálne trhy pár blokov od moderných nákupných centier.

Táto krajina je obľúbená pre svoju otvorenosť k všetkým druhom turistov. Či už hľadáte luxusnú, alebo skôr poznávaciu dovolenku, Spojené Arabské Emiráty si vás vždy získajú.

V našej ponuke nájdete lacnejšie pobyty s letom z Bratislavy, ale aj luxusné pobyty v hoteloch ako Rixos bab Al Bahr. Ak máte chuť spoznávať, vyberte si z ponuky fakultatívnych výletov. Okruh Dubajom, večerná plavba po Dubajskom zálive, safari alebo večera v svetoznámom hoteli Burj al Arab sú zážitkami, na ktoré sa nezabúda.

Jeseň je ideálnym obdobím pre cestu do Spojených Arabských Emirátov. Teploty sa tu pohybujú okolo príjemných 30 stupňov a ovzdušie nie je nepríjemne vlhké. V tomto ročnom období je tu tiež menej nepríjemného smogu.

Iba s Firotour dostanete all inclusive zájazd do Spojených Arabských Emirátov s odletom z Viedne a zľavou až 300 Eur. Už nie je na čo čakať.

foto2-velka-r280_res.jpg

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu