Jeseň je ideálnym obdobím pre cestu do SAE

Viete, prečo je práve jeseň najlepším obdobím pre spoznávanie tejto fascinujúcej krajiny s bohatou históriou?

V Spojených Arabských Emirátoch narazíte na obrovské kontrasty: luxusné autá zaparkované kúsok od rybárskych lodiek, stovky rokov staré mešity v obklopení presklených mrakodrapov a orientálne trhy pár blokov od moderných nákupných centier.

Táto krajina je obľúbená pre svoju otvorenosť k všetkým druhom turistov. Či už hľadáte luxusnú, alebo skôr poznávaciu dovolenku, Spojené Arabské Emiráty si vás vždy získajú.

V našej ponuke nájdete lacnejšie pobyty s letom z Bratislavy, ale aj luxusné pobyty v hoteloch ako Rixos bab Al Bahr. Ak máte chuť spoznávať, vyberte si z ponuky fakultatívnych výletov. Okruh Dubajom, večerná plavba po Dubajskom zálive, safari alebo večera v svetoznámom hoteli Burj al Arab sú zážitkami, na ktoré sa nezabúda.

Jeseň je ideálnym obdobím pre cestu do Spojených Arabských Emirátov. Teploty sa tu pohybujú okolo príjemných 30 stupňov a ovzdušie nie je nepríjemne vlhké. V tomto ročnom období je tu tiež menej nepríjemného smogu.

Iba s Firotour dostanete all inclusive zájazd do Spojených Arabských Emirátov s odletom z Viedne a zľavou až 300 Eur. Už nie je na čo čakať.

foto2-velka-r280_res.jpg

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.