Štvrtok, 29. október, 2020 | Meniny má KláraKrížovkyKrížovky

Jeseň je ideálnym obdobím pre cestu do SAE

Viete, prečo je práve jeseň najlepším obdobím pre spoznávanie tejto fascinujúcej krajiny s bohatou históriou?

V Spojených Arabských Emirátoch narazíte na obrovské kontrasty: luxusné autá zaparkované kúsok od rybárskych lodiek, stovky rokov staré mešity v obklopení presklených mrakodrapov a orientálne trhy pár blokov od moderných nákupných centier.

Táto krajina je obľúbená pre svoju otvorenosť k všetkým druhom turistov. Či už hľadáte luxusnú, alebo skôr poznávaciu dovolenku, Spojené Arabské Emiráty si vás vždy získajú.

V našej ponuke nájdete lacnejšie pobyty s letom z Bratislavy, ale aj luxusné pobyty v hoteloch ako Rixos bab Al Bahr. Ak máte chuť spoznávať, vyberte si z ponuky fakultatívnych výletov. Okruh Dubajom, večerná plavba po Dubajskom zálive, safari alebo večera v svetoznámom hoteli Burj al Arab sú zážitkami, na ktoré sa nezabúda.

Jeseň je ideálnym obdobím pre cestu do Spojených Arabských Emirátov. Teploty sa tu pohybujú okolo príjemných 30 stupňov a ovzdušie nie je nepríjemne vlhké. V tomto ročnom období je tu tiež menej nepríjemného smogu.

Iba s Firotour dostanete all inclusive zájazd do Spojených Arabských Emirátov s odletom z Viedne a zľavou až 300 Eur. Už nie je na čo čakať.

foto2-velka-r280_res.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nové Porsche Panamera spája nespojiteľné

Porsche ide vlastnou cestou. Dokazuje, že komfort a športová jazda sa nevylučujú, pričom nadšencov oslovuje aj ako plug-in hybrid.

Tradičná plodina zo Slovenska mizne. Čo sa deje so zemiakmi?

Dovážame nielen citrusy, ale aj zemiaky.

UNIQA preberá dôchodkové fondy AXA, pre klientov sa nič nemení

Vlastníkom AXA na Slovensku sa stala UNIQA. Pre klientov sa nič nemení. Ich úspory v dôchodkových fondoch budú v bezpečí .