Streda, 21. október, 2020 | Meniny má UršuľaKrížovkyKrížovky

Úver dnes viete splatiť skôr aj z pohodlia domova

Na splatenie spotrebiteľského úveru vám dnes stačí pár klikov v mobilnej aplikácii či v internet bankingu.

Na splatenie spotrebiteľského úveru vám dnes stačí pár klikov v mobilnej aplikácii či v internet bankingu.

Bezúčelové úvery sú čoraz obľúbenejšou formou financovania cenovo náročnejších projektov ako sú napríklad rekonštrukcia bývania či kúpa auta. S rastúcim záujmom o úvery rastie aj potreba zjednodušenia ich splácania. Ak chcete napríklad predčasne splatiť úver, vo väčšine prípadov musíte navštíviť pobočku. Avšak nie vždy máte na to čas a priestor.

Tatra banka v tomto smere zareagovala na potreby klientov a aktuálne ponúka možnosť splatiť svoj spotrebný úver skôr aj bez návštevy pobočky. Vďaka Bezúčelovému úveru so zrýchleným splácaním môžete mesačne zrealizovať Extra splátku dokonca z pohodlia vášho domova. Jediné, čo potrebujete je pripojenie k internetu.

Extra splátky je možné realizovať pri nových bezúčelových úveroch splácaných z bežného účtu v Tatra banke cez internet banking alebo pomocou aktuálnej verzie mobilnej aplikácie Tatra banka do výšky  trojnásobku mesačnej splátky. Splátky nad uvedený rámec je možné realizovať cez žiadosť o predčasné splatenie úveru.

V čom pre predčasné splatenie úveru výhodné?

Vďaka nemu ušetríte čas aj peniaze. Pozrite si m odelový príklad:

bsupriklad-r220_res.jpg

bsu490pxgraf-r340_res.jpg

Ak každý druhý mesiac využijete zrýchlené splácanie, splatíte úver o 1 rok a 11 mesiacov skôr a na úrokoch ušetríte 501,12 EUR.

Bude vás zaujímať: Bezúčelový úver so zrýchleným splácaním

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Kupujte originálne tonerové kazety HP

Lacné tonerové napodobeniny môžu byť riskantným rozhodnutím pre životné prostredie.

Investície s fixným ročným výnosom od 6 % do 8 %

Slovenská investičná skupina pôsobí na trhu od roku 2009

Prebudili ste sa už v sude, sene alebo teepee? Je to zážitok!

Odštartujte svoje zážitky v sude, teepee a sene: Výlety (nie) len pre dobrodruhov.