Streda, 26. február, 2020 | Meniny má Viktor

Úver dnes viete splatiť skôr aj z pohodlia domova

Na splatenie spotrebiteľského úveru vám dnes stačí pár klikov v mobilnej aplikácii či v internet bankingu.

Na splatenie spotrebiteľského úveru vám dnes stačí pár klikov v mobilnej aplikácii či v internet bankingu.

Bezúčelové úvery sú čoraz obľúbenejšou formou financovania cenovo náročnejších projektov ako sú napríklad rekonštrukcia bývania či kúpa auta. S rastúcim záujmom o úvery rastie aj potreba zjednodušenia ich splácania. Ak chcete napríklad predčasne splatiť úver, vo väčšine prípadov musíte navštíviť pobočku. Avšak nie vždy máte na to čas a priestor.

Tatra banka v tomto smere zareagovala na potreby klientov a aktuálne ponúka možnosť splatiť svoj spotrebný úver skôr aj bez návštevy pobočky. Vďaka Bezúčelovému úveru so zrýchleným splácaním môžete mesačne zrealizovať Extra splátku dokonca z pohodlia vášho domova. Jediné, čo potrebujete je pripojenie k internetu.

Extra splátky je možné realizovať pri nových bezúčelových úveroch splácaných z bežného účtu v Tatra banke cez internet banking alebo pomocou aktuálnej verzie mobilnej aplikácie Tatra banka do výšky  trojnásobku mesačnej splátky. Splátky nad uvedený rámec je možné realizovať cez žiadosť o predčasné splatenie úveru.

V čom pre predčasné splatenie úveru výhodné?

Vďaka nemu ušetríte čas aj peniaze. Pozrite si m odelový príklad:

bsupriklad-r220_res.jpg

bsu490pxgraf-r340_res.jpg

Ak každý druhý mesiac využijete zrýchlené splácanie, splatíte úver o 1 rok a 11 mesiacov skôr a na úrokoch ušetríte 501,12 EUR.

Bude vás zaujímať: Bezúčelový úver so zrýchleným splácaním

Bude ďalší Učiteľ Slovenska práve z vášho mesta alebo obce?

Komenského inštitút už tretíkrát vyzýva všetkých, aby nominovali výnimočných učiteľov na ocenenie Učiteľ Slovenska.

Bývanie stvorené pre šťastné detstvo

Hľadáte bývanie, zohľadňujúce unikátne potreby detí? Ako by malo vyzerať pravé „kids friendly“ bývanie? A kde ho nájdete?

Angličtina nielen pre maturantov

Prílohy s vypracovanými maturitnými otázkami nájdete v SME 26. a 27. februára.