Úver dnes viete splatiť skôr aj z pohodlia domova

Na splatenie spotrebiteľského úveru vám dnes stačí pár klikov v mobilnej aplikácii či v internet bankingu.

Na splatenie spotrebiteľského úveru vám dnes stačí pár klikov v mobilnej aplikácii či v internet bankingu.

Bezúčelové úvery sú čoraz obľúbenejšou formou financovania cenovo náročnejších projektov ako sú napríklad rekonštrukcia bývania či kúpa auta. S rastúcim záujmom o úvery rastie aj potreba zjednodušenia ich splácania. Ak chcete napríklad predčasne splatiť úver, vo väčšine prípadov musíte navštíviť pobočku. Avšak nie vždy máte na to čas a priestor.

Tatra banka v tomto smere zareagovala na potreby klientov a aktuálne ponúka možnosť splatiť svoj spotrebný úver skôr aj bez návštevy pobočky. Vďaka Bezúčelovému úveru so zrýchleným splácaním môžete mesačne zrealizovať Extra splátku dokonca z pohodlia vášho domova. Jediné, čo potrebujete je pripojenie k internetu.

Extra splátky je možné realizovať pri nových bezúčelových úveroch splácaných z bežného účtu v Tatra banke cez internet banking alebo pomocou aktuálnej verzie mobilnej aplikácie Tatra banka do výšky  trojnásobku mesačnej splátky. Splátky nad uvedený rámec je možné realizovať cez žiadosť o predčasné splatenie úveru.

V čom pre predčasné splatenie úveru výhodné?

Vďaka nemu ušetríte čas aj peniaze. Pozrite si m odelový príklad:

bsupriklad-r220_res.jpg

bsu490pxgraf-r340_res.jpg

Ak každý druhý mesiac využijete zrýchlené splácanie, splatíte úver o 1 rok a 11 mesiacov skôr a na úrokoch ušetríte 501,12 EUR.

Bude vás zaujímať: Bezúčelový úver so zrýchleným splácaním

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.