Tipujte slovenský futbal až po 5. ligu!

Prelom v histórii tipovania? Unikát, ktorý na Slovensku nemá obdobu? Stávková spoločnosť Niké prináša už tento víkend jedinečnú možnosť.

Prelom v histórii tipovania? Unikát, ktorý na Slovensku nemá obdobu? Stávková spoločnosť Niké prináša už tento víkend jedinečnú možnosť. Okrem najprestížnejších svetových zápasov si môžete staviť aj na tímy z vášho okresu. V Niké totiž tipujete súboje hrané až po 5. slovenskú ligu!

Doposiaľ si tipujúci mohli vyberať len stretnutia z prvých dvoch najvyšších futbalových súťaží na Slovensku. V tomto roku pribudla do ponuky už aj slovenská „trojka”. A keďže aj tá sa teší obrovskej popularite, bookmakeri z Niké sa rozhodli ísť ešte ďalej. Na vaše tikety sa tak okrem slávnych klubov z Barcelony či Manchestru môžu dostať aj Čečejovce, Kalná nad Hronom, Medzev, Veľký Meder či Zvončín.

stav si v niké na tých svojich až po 5. ligu!

V Niké bude počas nasledujúceho víkendu Futbalová žatva. Prvá anglická, druhá nemecká či piata slovenská? Zostavte si tiket podľa vašich predstáv v pobočke, na internete alebo prostredníctvom novej mobilnej aplikácie. A pritom si pomôžte aj prognózami a tipmi bookmakerov na www.nike.sk.

Využite jedinečnú príležitosť, podporte klub z vášho okresu a Futbalová žatva prinesie poriadnu úrodu aj vám. Stavte si v Niké na tých svojich!

Arabská exotika: TOP hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.

Boj o vedenie radnice v známom kúpeľnom meste

​​​​​​​Kto má šancu pripraviť o kreslo „večného“ primátora Hanuščáka v Bardejove? Porazí ho Andrej Gmitter?

Polus Market – trh v srdci nákupného centra

Po čerstvú zeleninu, sladučký med, či lokálne pivo už nemusíte chodiť ďaleko. Stačí sa zastaviť v Polus Markete.