Tipujte slovenský futbal až po 5. ligu!

Prelom v histórii tipovania? Unikát, ktorý na Slovensku nemá obdobu? Stávková spoločnosť Niké prináša už tento víkend jedinečnú možnosť.

Prelom v histórii tipovania? Unikát, ktorý na Slovensku nemá obdobu? Stávková spoločnosť Niké prináša už tento víkend jedinečnú možnosť. Okrem najprestížnejších svetových zápasov si môžete staviť aj na tímy z vášho okresu. V Niké totiž tipujete súboje hrané až po 5. slovenskú ligu!

Doposiaľ si tipujúci mohli vyberať len stretnutia z prvých dvoch najvyšších futbalových súťaží na Slovensku. V tomto roku pribudla do ponuky už aj slovenská „trojka”. A keďže aj tá sa teší obrovskej popularite, bookmakeri z Niké sa rozhodli ísť ešte ďalej. Na vaše tikety sa tak okrem slávnych klubov z Barcelony či Manchestru môžu dostať aj Čečejovce, Kalná nad Hronom, Medzev, Veľký Meder či Zvončín.

stav si v niké na tých svojich až po 5. ligu!

V Niké bude počas nasledujúceho víkendu Futbalová žatva. Prvá anglická, druhá nemecká či piata slovenská? Zostavte si tiket podľa vašich predstáv v pobočke, na internete alebo prostredníctvom novej mobilnej aplikácie. A pritom si pomôžte aj prognózami a tipmi bookmakerov na www.nike.sk.

Využite jedinečnú príležitosť, podporte klub z vášho okresu a Futbalová žatva prinesie poriadnu úrodu aj vám. Stavte si v Niké na tých svojich!

Vaše umenie bude hýbať Tatrami. Zapojte sa do súťaže ZSSK

V hre je preukaz MAXI KLASIK a prestíž!

Dizajn exteriéru nových jednotiek môžu navrhnúť samotní cestujúci (vizualizácia).

Tipy, kam ísť na dovolenku počas Veľkej Noci

Využívate veľkonočné voľné dni na cestovanie? Tieto destinácie sú práve v kurze.

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch