Tipujte slovenský futbal až po 5. ligu!

Prelom v histórii tipovania? Unikát, ktorý na Slovensku nemá obdobu? Stávková spoločnosť Niké prináša už tento víkend jedinečnú možnosť.

Prelom v histórii tipovania? Unikát, ktorý na Slovensku nemá obdobu? Stávková spoločnosť Niké prináša už tento víkend jedinečnú možnosť. Okrem najprestížnejších svetových zápasov si môžete staviť aj na tímy z vášho okresu. V Niké totiž tipujete súboje hrané až po 5. slovenskú ligu!

Doposiaľ si tipujúci mohli vyberať len stretnutia z prvých dvoch najvyšších futbalových súťaží na Slovensku. V tomto roku pribudla do ponuky už aj slovenská „trojka”. A keďže aj tá sa teší obrovskej popularite, bookmakeri z Niké sa rozhodli ísť ešte ďalej. Na vaše tikety sa tak okrem slávnych klubov z Barcelony či Manchestru môžu dostať aj Čečejovce, Kalná nad Hronom, Medzev, Veľký Meder či Zvončín.

stav si v niké na tých svojich až po 5. ligu!

V Niké bude počas nasledujúceho víkendu Futbalová žatva. Prvá anglická, druhá nemecká či piata slovenská? Zostavte si tiket podľa vašich predstáv v pobočke, na internete alebo prostredníctvom novej mobilnej aplikácie. A pritom si pomôžte aj prognózami a tipmi bookmakerov na www.nike.sk.

Využite jedinečnú príležitosť, podporte klub z vášho okresu a Futbalová žatva prinesie poriadnu úrodu aj vám. Stavte si v Niké na tých svojich!

Move in immediately, if you feel like it

Living close to the centre of Bratislava has many advantages.

Predaj poistenia motorových vozidiel cez web rastie a bude rásť

Myslí si to Peter Gál, zakladateľ stránky poistnamyska.sk, ktorý má vyše 20-ročné skúsenosti v poisťovníctve.

Slováci sa pripravujú o stovky až tisícky eur

Ako tomu predísť?

Tip na výlet: Prechádzka tokajskými vinicami a biele tigre

Ak ide o turizmus, môžeme sa od Maďarska učiť.