Tipujte slovenský futbal až po 5. ligu!

Prelom v histórii tipovania? Unikát, ktorý na Slovensku nemá obdobu? Stávková spoločnosť Niké prináša už tento víkend jedinečnú možnosť.

Prelom v histórii tipovania? Unikát, ktorý na Slovensku nemá obdobu? Stávková spoločnosť Niké prináša už tento víkend jedinečnú možnosť. Okrem najprestížnejších svetových zápasov si môžete staviť aj na tímy z vášho okresu. V Niké totiž tipujete súboje hrané až po 5. slovenskú ligu!

Doposiaľ si tipujúci mohli vyberať len stretnutia z prvých dvoch najvyšších futbalových súťaží na Slovensku. V tomto roku pribudla do ponuky už aj slovenská „trojka”. A keďže aj tá sa teší obrovskej popularite, bookmakeri z Niké sa rozhodli ísť ešte ďalej. Na vaše tikety sa tak okrem slávnych klubov z Barcelony či Manchestru môžu dostať aj Čečejovce, Kalná nad Hronom, Medzev, Veľký Meder či Zvončín.

stav si v niké na tých svojich až po 5. ligu!

V Niké bude počas nasledujúceho víkendu Futbalová žatva. Prvá anglická, druhá nemecká či piata slovenská? Zostavte si tiket podľa vašich predstáv v pobočke, na internete alebo prostredníctvom novej mobilnej aplikácie. A pritom si pomôžte aj prognózami a tipmi bookmakerov na www.nike.sk.

Využite jedinečnú príležitosť, podporte klub z vášho okresu a Futbalová žatva prinesie poriadnu úrodu aj vám. Stavte si v Niké na tých svojich!

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.