Sobota, 19. október, 2019 | Meniny má Kristián

Tipujte slovenský futbal až po 5. ligu!

Prelom v histórii tipovania? Unikát, ktorý na Slovensku nemá obdobu? Stávková spoločnosť Niké prináša už tento víkend jedinečnú možnosť.

Prelom v histórii tipovania? Unikát, ktorý na Slovensku nemá obdobu? Stávková spoločnosť Niké prináša už tento víkend jedinečnú možnosť. Okrem najprestížnejších svetových zápasov si môžete staviť aj na tímy z vášho okresu. V Niké totiž tipujete súboje hrané až po 5. slovenskú ligu!

Doposiaľ si tipujúci mohli vyberať len stretnutia z prvých dvoch najvyšších futbalových súťaží na Slovensku. V tomto roku pribudla do ponuky už aj slovenská „trojka”. A keďže aj tá sa teší obrovskej popularite, bookmakeri z Niké sa rozhodli ísť ešte ďalej. Na vaše tikety sa tak okrem slávnych klubov z Barcelony či Manchestru môžu dostať aj Čečejovce, Kalná nad Hronom, Medzev, Veľký Meder či Zvončín.

stav si v niké na tých svojich až po 5. ligu!

V Niké bude počas nasledujúceho víkendu Futbalová žatva. Prvá anglická, druhá nemecká či piata slovenská? Zostavte si tiket podľa vašich predstáv v pobočke, na internete alebo prostredníctvom novej mobilnej aplikácie. A pritom si pomôžte aj prognózami a tipmi bookmakerov na www.nike.sk.

Využite jedinečnú príležitosť, podporte klub z vášho okresu a Futbalová žatva prinesie poriadnu úrodu aj vám. Stavte si v Niké na tých svojich!

Firma BONATO oddlžila svojich klientov v sume 100 000 000 Eur

Spoločnosť, ktorá pomáha ľuďom s dlhmi.

Ako manažovať 16 miliónov dielov denne?

Nová Riadiaca Veža bude v reálnom čase manažovať polohu vyše 16 miliónov dielov

Karibik: Dokonalý oddych v špičkových hoteloch

Nielen palmy, pláže a slnko vás čakajú v Karibiku, ale aj relax v top hoteloch.