4G od O2 už aj v Trnave

Rýchle načítavanie stránok bez čakania, či bleskové sledovanie videa. To všetko prináša O2 do Trnavy so 4G LTE.

Rýchle načítavanie stránok bez čakania, počúvanie hudby priamo z internetu vo vysokej kvalite, či bleskové sledovanie videa. To všetko začína so 4G LTE technológiou, ktorá posúva možnosti mobilného internetu na vyššiu úroveň. O2 ju prináša už aj do celej Trnavy.

4G od O2 už v najväčších mestách
O2 rozširuje pokrytie vlastnej 4G LTE siete už do 13 najväčších miest na Slovensku. Ak sa teda pohybujete po  Bratislave, Košiciach, Trnave, Nitre, Martine, Žiline, Prešove, Trenčíne, Považskej Bystrici, Banskej Bystrici, Prievidzi, Poprade alebo Zvolene, rýchlosť 4G si Vás do polovice decembra všade nájde. V budúcom roku O2 toto pokrytie najrýchlejšou sieťou zvýši na takmer 60 % populácie Slovenska.

Ako na 4G od O2
Na to, aby ste ako O2 zákazník mohli využívať rýchly 4G internet, si nemusíte nič aktivovať a ani platiť ďalšie poplatky. Jednoducho Vám stačí byť v pokrytí 4G siete od O2 a mať LTE SIM kartu a k tomu telefón alebo tablet, ktoré sú schopné v 4G sieti pracovať. Potrebné je mať aktivovaný akýkoľvek dátový balíček, alebo program, ktorého súčasťou sú aj dáta.

Čo potrebujete na 4G?

obr-c-3-r915_res.jpg

Tipy od O2:

4G SIM karta
Zistite, či vaša karta podporuje 4G LTE internet prostredníctvom bezplatnej SMS s textom 4G na číslo 99222. Ak nie, O2 Vám ju vymení bezplatne v ktorejkoľvek predajni.

4G pokrytie
To, či sa nachádzate v 4G pokrytí od O2 si overíte jednoducho na internetových stránkach operátora na http://www.o2.sk/internet/4g

O2 Internet s bonusom Mini
Ak chcete byť neustále online a nepresurfujete príliš veľa, O2 pripravilo aj program O2 Internet s bonusom Mini, kde za 9 eur mesačne získate 1 GB dát a bonus na zariadenie výške 96 eur.

Najlepšie si 4G LTE užijete s novým tabletom, teraz už od 10
Aby ste rýchly internet v 4G LTE sieti mohli využívať naplno, je dobré mať predplatený dostatočne veľký balík dát. Okrem O2 Internet s bonusom Mini pre Vás O2 pripravilo program O2 Internet s bonusom, ku ktorému dostanete 7 GB dát a bonus na kúpu zariadenia vo výške 264 eur. To všetko za 20 eur mesačne.

Viac na www.o2.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

Energetici predávajú nevyužívaný majetok

Dve spomedzi najvýznamnejších spoločností zo stredného Slovenska chystajú veľký výpredaj desiatok nevyužívaných nehnuteľností.

Posledných 30 r. cena fotovoltických panelov klesla 100 násobne

V roku 1977 stál 1 Watt fotovoltického panelu 76 dolárov, dnes stojí 0,31 dolára...

Trendy udržateľnej architektúry

Katedra architektúry zo Stavebnej fakulty STU v Bratislave bola tento víkend na Design days 2017 v obchodnom dome Styla!

Volkswagen T-Roc: ofenzíva v triede SUV

Volkswagen T-Roc chce preraziť v segmente vďaka svojej Roc(k)ovej povahe.