Magenta 1 od Telekomu aj pre živnostníkov a malých podnikateľov

Ak ste živnostníkom alebo vlastníte malú firmu a hľadáte spôsob, ako využívať kvalitné pevné a mobilné služby v jednom balíčku a ešte pri tom ušetriť náklady, máme pre vás zaujímavý tip

Ak ste živnostníkom alebo vlastníte malú firmu a hľadáte spôsob, ako využívať kvalitné pevné a mobilné služby v jednom balíčku a ešte pri tom ušetriť náklady, máme pre vás zaujímavý tip.

Magenta 1 od Telekomu môžete získať zaujímavé kombinácie internetu, pevnej linky alebo Magio televízie a mobilných paušálov.

Ako funguje Magenta 1?

Výhodnú kombináciu služieb Telekomu Magenta 1 si môžete vyskladať veľmi jednoducho: z pevných služieb si vyberiete aspoň dve služby vo variante L a vyššie, v prípade pevnej linky je podmienkou balík Biznis linka 400 alebo Biznis linka Premium.

Vďaka tomu získate nárok na zvýhodnenú cenu až štyroch paušálov Happy s neobmedzenými volaniami v rámci skupiny. Na výber je aj predplatená karta Easy Pecka, s ktorou tiež v rámci skupiny voláte bez obmedzení.

Ak si napríklad vyberiete Magio Internet L, program Biznis Linka 400 a ako prvý a druhý paušál si zvolíte Happy XL volania, za jeden rok môžete ušetriť až 312 €. Možností, ako si vyskladať výhodný balíček podľa vašich potrieb je veľa a je len na vás, akú kombináciu služieb si zvolíte.

Čo získate navyše?

Okrem toho, že vďaka Magenta 1 môžete mať internet, pevnú linku, televíziu a mobilné paušály od jedného operátora za zvýhodnenú cenu, získate aj niekoľko zaujímavých benefitov: Firemní zákazníci získajú ako bonus balík služieb Office 365 Business Essentials s 1 000 MB cloudovým úložiskom na dva roky zadarmo. Samozrejmosťou je bonus 2 x 50 € na nákup mobilného zariadenia, či neobmedzené volania s paušálmi Happy v rámci balíka Magenta 1.

Ako zákazník Magenta 1 získate aj benefit v podobe prioritného vybavenia pri volaní na Zákaznicku linku 0800 123 500, na ktorej tak budete čakať v priemere 20 sekúnd.

To všetko v kvalitnej sieti - Slovak Telekom je jediným slovenským operátorom, ktorý už druhýkrát po sebe v tomto roku získal ocenenie Best in Test od nezávislej konzultačnej spoločnosti P3 Communications, ktorá realizuje certifikované merania mobilných sietí v Európe.

Viac informácií nájdete na www.telekom.sk.

Zastrašovanie od majiteľov hotela Danube nehoráznosťou!

Poslanec mesta M. Borguľa je pripravený platiť proti nim právnikov.

Naše finančné družstvo - postoj člena vyjadrený básňou

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 7. vydanie.

Online predplatné na mesiac zadarmo v novej iOS aplikácii SME.sk

Nová, rýchlejšia a prehľadnejšia.

Cestovateľské tipy, kde stráviť Veľkú noc

Využite voľno počas Veľkej noci a spoznávajte zaujímavé miesta po celom svete.