Streda, 23. október, 2019 | Meniny má Alojzia

Magenta 1 od Telekomu aj pre živnostníkov a malých podnikateľov

Ak ste živnostníkom alebo vlastníte malú firmu a hľadáte spôsob, ako využívať kvalitné pevné a mobilné služby v jednom balíčku a ešte pri tom ušetriť náklady, máme pre vás zaujímavý tip

Ak ste živnostníkom alebo vlastníte malú firmu a hľadáte spôsob, ako využívať kvalitné pevné a mobilné služby v jednom balíčku a ešte pri tom ušetriť náklady, máme pre vás zaujímavý tip.

Magenta 1 od Telekomu môžete získať zaujímavé kombinácie internetu, pevnej linky alebo Magio televízie a mobilných paušálov.

Ako funguje Magenta 1?

Výhodnú kombináciu služieb Telekomu Magenta 1 si môžete vyskladať veľmi jednoducho: z pevných služieb si vyberiete aspoň dve služby vo variante L a vyššie, v prípade pevnej linky je podmienkou balík Biznis linka 400 alebo Biznis linka Premium.

Vďaka tomu získate nárok na zvýhodnenú cenu až štyroch paušálov Happy s neobmedzenými volaniami v rámci skupiny. Na výber je aj predplatená karta Easy Pecka, s ktorou tiež v rámci skupiny voláte bez obmedzení.

Ak si napríklad vyberiete Magio Internet L, program Biznis Linka 400 a ako prvý a druhý paušál si zvolíte Happy XL volania, za jeden rok môžete ušetriť až 312 €. Možností, ako si vyskladať výhodný balíček podľa vašich potrieb je veľa a je len na vás, akú kombináciu služieb si zvolíte.

Čo získate navyše?

Okrem toho, že vďaka Magenta 1 môžete mať internet, pevnú linku, televíziu a mobilné paušály od jedného operátora za zvýhodnenú cenu, získate aj niekoľko zaujímavých benefitov: Firemní zákazníci získajú ako bonus balík služieb Office 365 Business Essentials s 1 000 MB cloudovým úložiskom na dva roky zadarmo. Samozrejmosťou je bonus 2 x 50 € na nákup mobilného zariadenia, či neobmedzené volania s paušálmi Happy v rámci balíka Magenta 1.

Ako zákazník Magenta 1 získate aj benefit v podobe prioritného vybavenia pri volaní na Zákaznicku linku 0800 123 500, na ktorej tak budete čakať v priemere 20 sekúnd.

To všetko v kvalitnej sieti - Slovak Telekom je jediným slovenským operátorom, ktorý už druhýkrát po sebe v tomto roku získal ocenenie Best in Test od nezávislej konzultačnej spoločnosti P3 Communications, ktorá realizuje certifikované merania mobilných sietí v Európe.

Viac informácií nájdete na www.telekom.sk.

Grafickí dizajnéri ukázali, ako možno zmeniť charakter miesta

Spravili nový „mejkap“ jednej prevádzky, ale Centrum stále nefunguje ako celok.

Zabudni na prvoplánové kostýmy. Tu sa budeš skutočne báť

Nebavia ťa halloweenske párty? Kašli na ne. Neďaleko Bratislavy otvárajú Strašidelný dom pre silné žalúdky.

Komerčné priestory v Jarabinkách: Istí zákazníci = isté tržby

Podnikateľom v obchode a službách sa črtá zaujímavá príležitosť. V predaji sú nové komerčné priestory v Jarabinkách.