Neriskujte zbytočne, radšej využite dobrú ponuku

Máte motorové vozidlo? A máte aj poistenie alebo ste ochotní prípadnú náhradu škody zaplatiť z vlastného vrecka?

Máte motorové vozidlo? A máte aj poistenie alebo ste ochotní prípadnú náhradu škody zaplatiť z vlastného vrecka?

Povinné zmluvné poistenie (PZP) má byť automatické. Autopoistenie iného druhu, napríklad havarijné, je už na vašom rozhodnutí. Na cestách sa riskovať neoplatí, preto, ak poistenie nemáte, je čas to zmeniť. Teraz si môžete uzavrieť PZP jednoducho z pohodlia domova, on-line na stránke www.wuestenrot.sk. Poistenie máte, a nie ste spokojní? Asi je čas na zmenu. Využite ponuku Wüstenrot poisťovne. Nie je totiž PZP ako PZP. Zaujímajte sa nielen o ročné poistné, ale aj
o rozsah poistného krytia či asistenčných služieb.

Zmyslom poistenia je pomoc v situácii, ktorá sa stane nečakane a môže naštrbiť váš finančný rozpočet. Ako v prípade dopravnej nehody. PZP je poistenie zodpovednosti za škodu, ktorú spôsobíte prevádzkou vášho vozidla niekomu inému. Ochranu vlastného auta pre prípad nehody, krádeže či živelnej udalosti vám poskytne havarijné poistenie KASKO.

Povinné a užitočné

Wüstenrot poisťovňa stanovuje výšku poistného PZP len podľa výkonu motora (kW) a veku držiteľa motorového vozidla (≤ 25 rokov alebo viac). Okrem 5 % bonusu za „bezškodovosť“ môžete získať zľavu až do 20 % a dojednať si rôzne pripoistenia: skiel motorového vozidla , úrazové pre vodiča a cestujúcich , právnej ochrany (s nonstop linkou právneho poradenstva ). Sú užitočné a cenovo výhodné. Jazdiť bez PZP sa neoplatí. Hrozí vám pokuta, a keď spôsobíte dopravnú nehodu, aj náklady na preplatenie škody na zdraví, živote či majetku. Predíďte tomu, uzatvorte PZP vo Wüstenrot poisťovni – ušetríte, pritom získate rozsiahle asistenčné služby zdarma (pomoc v prípade poruchy, nehody, strate kľúčov...) a prenesiete zodpovednosť za náhradu vzniknutej škody na poisťovňu. Vy možno jazdíte bezpečne, no nemáte pod kontrolou iných vodičov, ani počasie. Eliminujte včas možné finančné straty.

Kontakt: www.wuestenrot.sk, *6060 (0850 60 60 60)

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu