Chete darovat parfém? Darujte okouzlující parfémy Alfred Sung

Kdo je Alfred Sung? Čínský módní návrhář, který se svou prací vyšvihl ve světě především pro své kanadské kořeny, které mu otevřely cestu do Ameriky. V Evropě se však uchytil již díky svému studiu ve Francii, aby následně odletěl do New Yorku, kde začal studovat právě design…

Přišel však i s parfémy, ten první představil v roce 86, jednalo se o dámskou vůni, která ve svém názvu nesla jeho příjmení. Díky úspěchu, který mu tento parfém přinesl, se Alfred Sung rozhodl navrhnout i pánské kolínské vody, a dále vznikly vonné výrobky, jako je například Forever, Pure, Shi, Paradle nebo Jewel.

Jeho designérské vlohy se v rámci parfémů projevují především na balení těchto vůní, a to jak flakónků, tak ochranných krabiček těchto skleněných dóz s rozprašovačem. Zkrátka každý umělec se vyřádí především na očima zachycují hmotě. I přesto Alfred Sung miluje minimalismus a jednoduchost, ale sem tam mu nějaká ta křivka úmyslně ujede.

36295-thickboxdefault-r556_res.jpg

Jednou takovou jeho neskutečnou vůní je parfém Alfred Sung – Hei . Řeč je o 100 ml toaletní vodě pro muže, která má neskutečné složení, složení plné omamných ingrediencí, které každou ženu očarují snad nějakým čínským milostným kouzlem. Lístky jedovaté fialky, bambus, aromatická máta, bergamot, bolehlav levandule, neroli, jasmín, aromatický kardamom, vodní tóny, aromatický fenykl, kopr, ambra, cedr, mahagon a pižmo – tato kombinace vás dozajista připraví rovnou do postele. Pokud si nedokážete představit, jak tyto velmi aromatické prvky fungují ve své skladbě jako vůně na těle, využijte blížících se Vánoc a jednu takovou vůni svému partnerovi pořiďte. Konkrétně tento parfém popírá umělecké prvky tohoto designéra, respektive na místo, aby se vyřádil na obalu, který je zde výjimečně velmi jednoduchý, vyřádil se Alfred Sung spíše na jeho obsahu, který dokáže okouzlit jako sklenka dobrého červeného vína v těchto mrzutých dnech.

Pracoval som v mekáči a vydržal tri dni. Hranolky sú prekliatie

Zážitok je dobrý, mal by to zažiť každý.

Slovenské ovocie a zelenina - máme ich v obchodoch dostatok?

Slovenskí farmári naplno využívajú skvelé vlastnosti našej pôdy. Vďaka tomu nájdeme na pultoch čerstvú domácu zeleninu a ovocie.

Kartou míňame viac. Čo by obchodníci mali vedieť o zákazníkoch

Keš prestáva obchodníkom zarábať.

Autokamery Mio a navigace teď s 3letou záruční dobou

Tříletou garanci na autokamery a navigace Mio teď získají všichni, kteří si koupí jeden z produktů Mio do konce roku 2018