Exkluzívna show Cuky & Luky. Kde ich uvidíte?

Ani pripravovaný film a ďalšie pracovné aktivíty predstaviteliek dvojice Cuky & Luky ich neodradili zúčastniť sa párty!

Ani pripravovaný film a množstvo ďalších pracovných aktivít obľúbených predstaviteliek dvojice Cuky & Luky ich neodradili zúčastniť sa párty!

Aj vy môžete byť súčasťou skvelej narodeninovej oslavy, už 13. novembra od 17:00 hod. v Bory Mall. Na chvíľu zabudneme na to, že lepok je smrrrť a spolu so zábavnou dvojicou ochutnáme z veľkolepej narodeninovej torty od cukrárne Delikana. Symbolickú prvú sviečku na nej sfúknu Cuky & Luky, ktoré tiež rozsvietia vianočný stromček a postarajú sa o vaše výbuchy smiechu. Slávnostný program vyvrcholí nezabudnuteľným ohňostrojom o 20:00 hod.

Želajte si niečo!

Dovoľte svojim deťom napísať Ježiškovi alebo sa vráťte do detských čias. Slovenská pošta v deň oslavy prvých narodenín Bory Mall, 13.11. slávnostne odhalí schránku pre listy Ježiškovi. Pre deti je pripravený, okrem iného, vianočný koncert Barbory Rakovskej & Superdetí.  Slávnostná nálada v Bory Mall však bude gradovať až do Vianoc. Majú vaše deti radi hračky od Mattela? Počas víkendu 14. – 15. 11. budú mať všetci malí fanúšikovia možnosť zahrať sa v hracích zónach Barbie, Monster High, Mega Bloks a Hot Wheels s možstvom hračiek. Nezabudneme ani na detské dielničky. Témou budú Vianoce a vyrábať budete originálne listy pre Mikuláša či Ježiška.

Klzisko pre malých aj veľkých zdarma

Tešíte sa už na korčuľovanie na ľade? V Bory Mall pre vás pripravujú klzisko, kde sa môžete vyblázniť, a to úplne zadarmo. Pri Runway Cafe , kde sa klzisko bude nachádzať, na vás bude čakať občerstvenie a tiež požičovňa korčúľ. Nenechajte si ujsť skvelú atmosféru blížiacich sa Vianoc už od 13. novembra.

Do you need to unwind after a stressful week at work?

At Wellness Hotel Panorama **** all of your wellness needs will be meet and your expectations will be surpassed.

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.