Sobota, 22. február, 2020 | Meniny má Etela

Conseillante - hviezda z Pomerolu v Bratislave

Vo štvrtok 12.11.2015 o 19.00 hod. sa uskutoční v bratislavskej reštaurácii Parcafe galadinner a prezentácia vín La Conseillante.

pcconseillantemenu1-r180_res.jpgOblasť Pomerol je kráľovstvom Merlotu na svete. La Conseillante je dlhodobo hodnotené ako najlepšie vinárstvo z oblasti v pomere kvality a ceny. Jeho vinice susedia s vinicami Château Petrus a Cheval Blanc. Na pozvanie spoločnosti Provino príde vzácny hosť pán Henri Nicolas, spolumajiteľ vinárstva La Conseillante. Rodina Nicolas je vlastníkom tohto úžasného vinárstva už 145 rokov po celú dobu patrí La Conseillante medzi absolútnu elitu z Pomerolu. Executive Chef Daniel Hrivňák pre Vás pripravil skvelé menu (www.parcafe.sk), ktoré len umocní krásu týchto jedinečných vín. Bližšie info na www.parcafe.sk, poprípade na čísle 0911 902 992.

Tipy na darček pre krstniatko

Byť krstným rodičom je pocta. Ide o vzťah, ktorý prehlbuje vzťahy, robí vás súčasťou užšieho rodinného kruhu.

Viete aké je študentské mesto na Slovensku?

Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici poskytuje kvalitné vysokoškolské vzdelávanie.

Zvažujete štúdium? A prečo nie v Prahe?

Metropolitná univerzita Praha (MUP) má ako jedna z malého množstva skromných vysokých škôl v Českej republike štatút univerzity.