Pondelok, 25. január, 2021 | Meniny má GejzaKrížovkyKrížovky

Conseillante - hviezda z Pomerolu v Bratislave

Vo štvrtok 12.11.2015 o 19.00 hod. sa uskutoční v bratislavskej reštaurácii Parcafe galadinner a prezentácia vín La Conseillante.

pcconseillantemenu1-r180_res.jpgOblasť Pomerol je kráľovstvom Merlotu na svete. La Conseillante je dlhodobo hodnotené ako najlepšie vinárstvo z oblasti v pomere kvality a ceny. Jeho vinice susedia s vinicami Château Petrus a Cheval Blanc. Na pozvanie spoločnosti Provino príde vzácny hosť pán Henri Nicolas, spolumajiteľ vinárstva La Conseillante. Rodina Nicolas je vlastníkom tohto úžasného vinárstva už 145 rokov po celú dobu patrí La Conseillante medzi absolútnu elitu z Pomerolu. Executive Chef Daniel Hrivňák pre Vás pripravil skvelé menu (www.parcafe.sk), ktoré len umocní krásu týchto jedinečných vín. Bližšie info na www.parcafe.sk, poprípade na čísle 0911 902 992.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Služby spoločnosti Arval Slovakia, ktorá je lídrom trhu operatívneho lízingu u nás, preto musia byť bezchybné.

9 h

Riaditeľ školy Vladimír Vajcík: Za úspechmi našej školy je viac faktorov, najdôležitejší sú však učitelia.

11 h

Na jeho budúcnosť sme sa opýtali Mareka Mičienku, obsahového manažéra Seduo.sk