Conseillante - hviezda z Pomerolu v Bratislave

Vo štvrtok 12.11.2015 o 19.00 hod. sa uskutoční v bratislavskej reštaurácii Parcafe galadinner a prezentácia vín La Conseillante.

pcconseillantemenu1-r180_res.jpgOblasť Pomerol je kráľovstvom Merlotu na svete. La Conseillante je dlhodobo hodnotené ako najlepšie vinárstvo z oblasti v pomere kvality a ceny. Jeho vinice susedia s vinicami Château Petrus a Cheval Blanc. Na pozvanie spoločnosti Provino príde vzácny hosť pán Henri Nicolas, spolumajiteľ vinárstva La Conseillante. Rodina Nicolas je vlastníkom tohto úžasného vinárstva už 145 rokov po celú dobu patrí La Conseillante medzi absolútnu elitu z Pomerolu. Executive Chef Daniel Hrivňák pre Vás pripravil skvelé menu (www.parcafe.sk), ktoré len umocní krásu týchto jedinečných vín. Bližšie info na www.parcafe.sk, poprípade na čísle 0911 902 992.

Vlani sme si vyberali z vyše pol milióna inzerovaných áut

Oproti ostatným krajinám Vyšehradskej štvorky boli u nás vozidlá najmladšie, no aj raz tak drahé

V centre našej pozornosti sú zákazníci. Už 50 rokov

„Nikdy som to neoľutoval,“ povedal o svojej životnej dráhe Josef Schwarz, ktorý v roku 1930 založil predchodcu dnešného Kauflandu

Začiatok roka patrí dani z nehnuteľností

Povinnosť má každý, kto v roku 2017 predal alebo nadobudol nehnuteľnosť.

Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.