Conseillante - hviezda z Pomerolu v Bratislave

Vo štvrtok 12.11.2015 o 19.00 hod. sa uskutoční v bratislavskej reštaurácii Parcafe galadinner a prezentácia vín La Conseillante.

pcconseillantemenu1-r180_res.jpgOblasť Pomerol je kráľovstvom Merlotu na svete. La Conseillante je dlhodobo hodnotené ako najlepšie vinárstvo z oblasti v pomere kvality a ceny. Jeho vinice susedia s vinicami Château Petrus a Cheval Blanc. Na pozvanie spoločnosti Provino príde vzácny hosť pán Henri Nicolas, spolumajiteľ vinárstva La Conseillante. Rodina Nicolas je vlastníkom tohto úžasného vinárstva už 145 rokov po celú dobu patrí La Conseillante medzi absolútnu elitu z Pomerolu. Executive Chef Daniel Hrivňák pre Vás pripravil skvelé menu (www.parcafe.sk), ktoré len umocní krásu týchto jedinečných vín. Bližšie info na www.parcafe.sk, poprípade na čísle 0911 902 992.

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.