Kuba je raj aj pre každého

Temperamentná Kuba je obľúbená hlavne pre svoju podmanivú atmosféru a intenzívne zážitky, ktoré v tejto krajine zažijete. Na svoje si však prídu aj milovníci luxusných hotelov a oddychu.

Hneď ako vkročíte na tento karibský ostrov, ocitnete sa v obkľúčení Kubáncov tancujúcich salsu, jazdiacich na amerických veteránoch a fajčiacich voňavé cigary. Na tento uvoľnený svet, kde sú všetci šťastní a srdeční, si zvyknete okamžite.

Chcete objaviť všetky zákutia tejto úžasnej krajiny? Vyberte si Veľkú cestu Kubou. Pôvodné kubánske tradície s prímesou európskej kultúry ktorú v 15. storočí priniesli španielski kolonizátori zaručujú, že si túto krajinu zamilujete. Pripravte sa na ochutnávky typických miestnych nápojov, v ktorých je takmer vždy základom kvalitný kubánsky rum. :)

Ak patríte k ľuďom, ktorí na dovolenke potrebujú pokoj, naše zájazdy do kubánskeho letoviska - Varadero vo vás prebudia chuť oddychovať. V tomto letovisku na severe Kuby si užijete luxus moderných hotelov v kombinácií so skvelými nápojmi, cigarami a plážami s bielym pieskom.

Cestovať na Kubu je najlepšie počas jesene, zimy a jari. V lete sa v Karibiku často vyskytujú hurikány, náhle zmeny počasia a iné neduhy tropického podnebia

foto3-velka-r160_res.jpg

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.