Rezidencia Cubicon Gardens – čakanie sa vyplatilo

Niekoľkokrát prerušená výstavba dlhoočakávaného rezidenčného komplexu v tesnej blízkosti bratislavskej ZOO sa po rokoch dostáva do finále.

Niekoľkokrát prerušená výstavba dlhoočakávaného rezidenčného komplexu v tesnej blízkosti bratislavskej ZOO sa po rokoch dostáva do finále.

Mlynská dolina už dávno nie je iba synonymom pre areál RTVS či vysokoškolské internáty. Niekoľko úspešných rezidenčných projektov z nej v posledných rokoch urobilo jednu z najobľúbenejších  obytných zón v Bratislave.

Šancu stať sa jedným z najlepších v Mlynskej doline má aj rezidencia „Cubicon Gardens“ –  developerský projekt pod taktovkou  francúzskeho investora JF Hamilton Group, ktorý je prepojený s neďalekým obchodným centrom Cubicon Gallery a obytnou zónou  Residence.

Cubicon Gardens, ktoré vyrástlo na kopci nad obchodným centrom, tvorí súbor troch obytných budov. Okrem nádherných panoramatických výhľadov ponúka jedinečné nadštandardné bývanie       v 126 dvoj- až štvorizbových bytoch s výmerou od 52 do 85 metrov štvorcových. Konkrétne výmery aj s aktuálnym cenníkom sú k dispozícii na stránke www.cubicongarden.sk.

Developer realizuje aj viacero projektov v Česku a Poľsku. V minulosti čelil kritike z dôvodu prerušenia výstavby, ktoré viedlo k celkovému meškaniu dokončenia projektu. Vedenie  spoločnosti situáciu vyriešilo personálnymi zmenami,  ako aj  zmenou celkového financovania projektu, ktorý zo začiatku financovali z vlastných zdrojov.

Po vstupe nového partnera, ktorým sa stala  Slovenská  sporiteľňa,  a.s., začala výstavba napredovať rýchlejším tempom. Dodávateľ stavby, česká spoločnosť VCES, už dokončuje vonkajšiu fasádu a interiéry.  Známy je už aj termín kolaudácie, ktorá je naplánovaná na marec 2016.

Už pri tvorbe konceptu padlo rozhodnutie staviť na najvyššiu kvalitu, a tak sa klienti v rámci štandardu môžu tešiť na vybavenie zodpovedajúce bytom v luxusnej cenovej kategórii.  Drevená buková podlaha od nemeckého výrobcu, kvalitné „nezničiteľné“ drevené okná s vonkajšími elektronicky ovládateľnými žalúziami, tehlové priečky, dvere so skrytými pántami a výškou 210 cm. To sú len niektoré z nadštandardných interiérových prvkov. Budúcich majiteľov tiež poteší výška stropov nad 2,7 metra, veľké terasy a lodžie, pivnica v cene bytu  či mnohé „šikovné“ vychytávky, ktoré by ste v ponuke iných projektov len márne hľadali.

„Nechceme len postaviť bytovku, chceme ľuďom ponúknuť naozaj kvalitný domov a pohodlie bez kompromisov,“  vyhlásil Paul Fogo, riaditeľ spoločnosti Hamilton. „Pri výstavbe sme dbali na pohodlie obyvateľov, a tak služby, ktoré ponúka obchodné centrum Cubicon Gallery, doplní okrem iného materská škôlka a ordinácia praktického lekára priamo v areáli Cubicon Gardens. Príďte sa presvedčiť sami – dva vzorové byty sú kedykoľvek k dispozícii.“

„Oficiálny predaj sa začal koncom októbra 2015 a prvé byty si klienti doslova rozchytali. Momentálne máme predaných či rezervovaných vyše 25 bytov a záujem o obhliadky s blížiacim sa termínom kolaudácie stále rastie,“  uvádza oficiálny predajca projektu, realitná  kancelária Century 21 Classic.

Klienti oceňujú najmä výhľady na okolitú prírodu, výbornú dostupnosť do centra aj ostatných lokalít a samozrejme samotný interiér bytov, ktorý je pre mnohých milým prekvapením.

Bonusom je aj veľmi výhodný model financovania, kupujúci platí 80 % z ceny bytu až po kolaudácii. Vďaka spolupráci Slovenskej sporiteľne a spoločnosti Hypomaklér sú pre klientov pripravené špeciálne podmienky, šité na mieru budúcim majiteľom bytov v Cubicon Gardens.

www.cubicongarden.sk

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.