Rezidencia Cubicon Gardens – čakanie sa vyplatilo

Niekoľkokrát prerušená výstavba dlhoočakávaného rezidenčného komplexu v tesnej blízkosti bratislavskej ZOO sa po rokoch dostáva do finále.

Niekoľkokrát prerušená výstavba dlhoočakávaného rezidenčného komplexu v tesnej blízkosti bratislavskej ZOO sa po rokoch dostáva do finále.

Mlynská dolina už dávno nie je iba synonymom pre areál RTVS či vysokoškolské internáty. Niekoľko úspešných rezidenčných projektov z nej v posledných rokoch urobilo jednu z najobľúbenejších  obytných zón v Bratislave.

Šancu stať sa jedným z najlepších v Mlynskej doline má aj rezidencia „Cubicon Gardens“ –  developerský projekt pod taktovkou  francúzskeho investora JF Hamilton Group, ktorý je prepojený s neďalekým obchodným centrom Cubicon Gallery a obytnou zónou  Residence.

Cubicon Gardens, ktoré vyrástlo na kopci nad obchodným centrom, tvorí súbor troch obytných budov. Okrem nádherných panoramatických výhľadov ponúka jedinečné nadštandardné bývanie       v 126 dvoj- až štvorizbových bytoch s výmerou od 52 do 85 metrov štvorcových. Konkrétne výmery aj s aktuálnym cenníkom sú k dispozícii na stránke www.cubicongarden.sk.

Developer realizuje aj viacero projektov v Česku a Poľsku. V minulosti čelil kritike z dôvodu prerušenia výstavby, ktoré viedlo k celkovému meškaniu dokončenia projektu. Vedenie  spoločnosti situáciu vyriešilo personálnymi zmenami,  ako aj  zmenou celkového financovania projektu, ktorý zo začiatku financovali z vlastných zdrojov.

Po vstupe nového partnera, ktorým sa stala  Slovenská  sporiteľňa,  a.s., začala výstavba napredovať rýchlejším tempom. Dodávateľ stavby, česká spoločnosť VCES, už dokončuje vonkajšiu fasádu a interiéry.  Známy je už aj termín kolaudácie, ktorá je naplánovaná na marec 2016.

Už pri tvorbe konceptu padlo rozhodnutie staviť na najvyššiu kvalitu, a tak sa klienti v rámci štandardu môžu tešiť na vybavenie zodpovedajúce bytom v luxusnej cenovej kategórii.  Drevená buková podlaha od nemeckého výrobcu, kvalitné „nezničiteľné“ drevené okná s vonkajšími elektronicky ovládateľnými žalúziami, tehlové priečky, dvere so skrytými pántami a výškou 210 cm. To sú len niektoré z nadštandardných interiérových prvkov. Budúcich majiteľov tiež poteší výška stropov nad 2,7 metra, veľké terasy a lodžie, pivnica v cene bytu  či mnohé „šikovné“ vychytávky, ktoré by ste v ponuke iných projektov len márne hľadali.

„Nechceme len postaviť bytovku, chceme ľuďom ponúknuť naozaj kvalitný domov a pohodlie bez kompromisov,“  vyhlásil Paul Fogo, riaditeľ spoločnosti Hamilton. „Pri výstavbe sme dbali na pohodlie obyvateľov, a tak služby, ktoré ponúka obchodné centrum Cubicon Gallery, doplní okrem iného materská škôlka a ordinácia praktického lekára priamo v areáli Cubicon Gardens. Príďte sa presvedčiť sami – dva vzorové byty sú kedykoľvek k dispozícii.“

„Oficiálny predaj sa začal koncom októbra 2015 a prvé byty si klienti doslova rozchytali. Momentálne máme predaných či rezervovaných vyše 25 bytov a záujem o obhliadky s blížiacim sa termínom kolaudácie stále rastie,“  uvádza oficiálny predajca projektu, realitná  kancelária Century 21 Classic.

Klienti oceňujú najmä výhľady na okolitú prírodu, výbornú dostupnosť do centra aj ostatných lokalít a samozrejme samotný interiér bytov, ktorý je pre mnohých milým prekvapením.

Bonusom je aj veľmi výhodný model financovania, kupujúci platí 80 % z ceny bytu až po kolaudácii. Vďaka spolupráci Slovenskej sporiteľne a spoločnosti Hypomaklér sú pre klientov pripravené špeciálne podmienky, šité na mieru budúcim majiteľom bytov v Cubicon Gardens.

www.cubicongarden.sk

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.

Chcete bývať na dobrom mieste? Zakotvite v Adlerovej!

Nový projekt na Furči nerobí kompromisy medzi dostupnosťou a pokojným bývaním.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.