Správa registratúry

Osvedčený informačný systém na prevádzku registratúry.

Ak patrí vaša firma medzi stredne veľké a veľké firmy, môžeme predpokladať, že využívate informačné systémy pre jej prevádzku. Bez nich by to ani nebolo možné. Pre odbremenenie agendy a manipulácie s prichádzajúcimi dokumentami je vyžadovaná podrobná a ucelená elektronická evidencia komunikácie medzi firmou a klientami (v rámci firmy; medzi dvomi organizačnými útvarmi).

Stačí iba jeden krok, ktorým sa akýkoľvek papierový či elektronický dokument elektronicky zaregistruje. Prehľadným spôsobom tak môžete manažovať jeho ďalšie využitie a tým je napríklad prideľovanie dokumentov, termíny vybavenia, kontrola aktuálneho stavu, vkladanie dokumentov do elektronických spisov, náhľad na naskenovaný originál a iné.

Môžeme teda vyjadriť, že je to Správa registratúry, ktorá vám ako používateľskej firme umožňuje elektronicky zaregistrovať všetku komunikáciu (poštu, dokumenty, ktoré prijmú v papierovej alebo elektronickej forme.Tieto záznamy sa ukladajú do elektronického spisu.

Súčasťou správy registratúry je prehľadný registratúrny denník, ktorým sledujete jednotlivé dokumenty podľa ich vecnej skupiny.

Prostrednícvom elektronickej evidencie dokumentov - Správy registratúry môžete

• Prideliť pracovníkovi dokumenty na spracovanie
  • Sledovať, dokedy ich treba vybaviť, v akom stave sa nachádzajú
  • Vytvoriť si spisy a dokumenty založiť do spisov
  • Nahliadnuť na oscanovaný dokument uložený v elektronickej forme

Prečo je užitočné, aby ste mali zavedenú elektronickú správu registratúry vo firme:

možnosť pripojenia elektronických kópií originálnych dokumentov k registratúrnym záznamom, ako aj podpora pre samotné skenovanie a vyťažovanie údajov (OCR) z dokumentov

Fulltextové vyhľadávanie v obsahu dokumentov podľa prístupových práv prihláseného používateľa naprieč všetkými modulmi tiež nie je výnimkou

V rámci procesu zaevidovania došlej pošty je možné systém napojiť na registre fyzických a právnických osôb (ZRSR, ORSR), čo umožní rýchlu a bezpečnú identifikáciu subjektov, s ktorými organizácia komunikuje. Nové subjekty sú potom automaticky evidované v zozname externých kontaktov

Pred procesom vybavovania záznamov je možné z automatizovať priraďovanie záznamov spracovateľom podľa konkrétneho typu záznamu a stavu pracovného vyťaženia zamestnancov daného org. útvaru

do systému sú implementované aj emailové notifikácie, ktoré včas upozorňujú spracovateľov alebo aj ich nadriadených pracovníkov na blížiacu sa alebo vypršanú dobu vybavenia daných registratúrnych záznamov

Systém Správa registratúry bol vyvinutý podľa Výnosu č. 525 Ministerstva vnútra Slovenskej republiky z 12. decembra 2011 o štandardoch pre elektronické informačné systémy na správu registratúry. Tzn., že aplikácia spĺňa legislatívou predpísané vlastnosti pre elektronickú správu registratúry.

Technológie: MVC

Kontaktujte nás: www.unicore.sk

Intenzívne sa rozvíjajúca spolupráca s čínskymi univerzitami

Rektor EU v Bratislave podpísal 7.6.2018 memorandum o porozumení so Shanghai University of International Business and Economics.

Šariš obliekol svoje pivá do unikátneho šatu

Originálny dizajn plechoviek piva Šariš milujú obchodníci, jedinečnú chuť zas svetoví odborníci.

Chcete zažiť skvelú dovolenku 2018? Na toto netreba zabudnúť!

Asi jedným z najčastejších letných problémov sú tráviace ťažkosti.

Events you should not miss during your visit in Bratislava

For anyone looking to spend their summer in Bratislava, there is a great time to be had.