Prof. Ing. Ivan Baláž, PhD. ocenený ministrom dopravy

Minister dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja Slovenskej republiky udelil prof. Ing. Ivanovi Balážovi, PhD. z Katedry kovových a drevených konštrukcií SvF STU "Uznanie za zásluhy o rozvoj rezortu"

prof. ing. ivan baláž, phd. ocenený ministrom dopravy

Dňa 3. novembra 2015 minister dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja Slovenskej republiky udelil prof. Ing. Ivanovi Balážovi, PhD. z Katedry kovových a drevených konštrukcií SvF STU "Uznanie za zásluhy o rozvoj rezortu". Ocenenie ministra Jána Počiateka odovzdal nášmu kolegovi štátny tajomník Ministerstva dopravy výstavby a regionálneho rozvoja SR Viktor Stromček.

Srdečne blahoželáme!

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.