Prestriete aj vy jeden vianočný tanier navyše?

Za peniaze si nedokážeme kúpiť zdravie, lásku ani dobrý pocit. Na získanie toho posledného však stačí málo.

Ani za všetky peniaze sveta si nedokážeme kúpiť zdravie, lásku ani dobrý pocit. Na to, aby sme získali to posledné však občas stačí naozaj málo.

Napríklad to, že malým kúskom pomoci potešíme niekoho iného. Kedykoľvek. O to zvlášť však v predvianočnom čase. Už naši predkovia prestierali na štedrovečerný stôl jeden tanier navyše. Pre prípad, že by sa objavil pocestný, alebo niekto, kto je odkázaný na pomoc druhých. Ten pomyselný tanier môžeme pre ľudí, ktorí to potrebujú najviac, naplniť aj dnes. Aj tento rok Nadácia Orange cez grantový program Darujte Vianoce dáva ľuďom v núdzi šancu prežiť vianočné sviatky dôstojne a čo najpríjemnejšie. Zapojiť sa do neho mohli všetci  obetaví a dobrosrdeční ľudia, ktorí chceli darovať krajšie sviatky niekomu inému a priniesť tak čaro Vianoc tam, kde by inak chýbalo. Stovky zaslaných príbehov so žiadosťou o spríjemnenie vianočného obdobia svedčia o tom, že na Slovensku je dobrých ľudí neúrekom.

A pomôcť svojim kúskom môže prakticky každý. Za zákazníkov Orangeu, ktorí si v období do 30. novembra kúpia paušál alebo inú službu, prispeje operátor do grantového programu Darujte Vianoce Nadácie Orange sumou 50 centov. Celková suma sa potom priráta k 50 000 eur, ktoré prerozdelí Nadácia Orange v programe Darujte Vianoce.

Tam ale pomoc nekončí. Individuálnym príspevkom môže každý od 25. novembra na darcovskom portáli www.dakujeme.sk podporiť príbeh či príbehy, ktoré ho najviac oslovili a priniesť tak niekomu radostnejšie sviatky. Nadácia Orange každý takýto dar znásobí rovnakou sumou. Možností je teda viac, stačí sa na Vianoce opäť obzrieť okolo a spraviť z nich sviatok, keď sa dobré skutky dejú častejšie. Spolu tak máme jedinečnú šancu prestrieť jeden tanier navyše pre všetkých, ktorí túžia po pekných a štedrých Vianociach, no bez pomoci by si ich užiť nemohli.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.