Študenti technických smerov majú svoj VUS TECHNIK STU

Nadšenci spevu, folklóru a muzicírovania – budúci bakalári a inžinieri STU – majú možnosť napĺňať svoje umelecké a tvorivé ambície v zložkách Vysokoškolského umeleckého súboru (VUS) TECHNIK STU.

študenti technických smerov majú svoj vus technik stu

„Čím väčší rozhľad budeš mať, čím budeš flexibilnejší, tým budeš mať vyššie šance na úspešný život!“

Nadšenci spevu, folklóru a muzicírovania – budúci bakalári a inžinieri Slovenskej technickej univerzity – majú možnosť napĺňať svoje umelecké a tvorivé ambície v troch zložkách Vysokoškolského umeleckého súboru (VUS) TECHNIK STU. Vo Folklórnom súbore TECHNIK, v Speváckom zbore TECHNIK a v Komornom orchestri TECHNIK.

Nie všetkým na verejnosti je však známe, že už celé desaťročie účinkuje na Slovensku aj súbor spievajúcich akademikov – Miešaný spevácky zbor TECHNIK AKADEMIK.

Ak sa chcete o jeho ojedinelej histórii čo-to dozvedieť, ak si chcete vypočuť v jeho podaní nielen skladby a capella, ale aj výber zo sakrálnej tvorby dirigenta zboru Pavla Procházku so sólistami a sprievodom orchestra, príďte do Veľkej sály Slovenského rozhlasu v sobotu 14.11.2015 o 18.00 hod. Vstupné dobrovoľné.

Všetci ste srdečne vítaní!

Plagát

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.