Elegantní parfémy stvořené spisovatelem

Možná vás překvapí, že parfémy mohou vyrábět i spisovatelé, jedním takový živým úkazem byl Antonio Puig, který s rokem 1914 začal tíhnout právě k činnosti výroby parfémů.

Možná vás překvapí, že parfémy mohou vyrábět i spisovatelé, jedním takový živým úkazem byl Antonio Puig, který s rokem 1914 začal tíhnout právě k činnosti výroby parfémů, čímž zároveň založil společnost podle svého jména.

Dnes je tato společnost po boku takových značek, jako je Mango nebo Zara, pro které pracuje. Vše však má na svědomí rok 1980, kdy samotný zakladatel Antonio Puig podepsal smlouvu s neméně známou společností Carolina Herrera. Dnes dělá reklamu pro Puiga například španělský herec Antonio Banderas, kubánská břišní tanečnice a zpěvačka Shakira a další světové celebrity.

bgthesecret-r913_res.jpg

Představme si toaletní vodu Quorum a Quorum Silver – vůně, které prezentuje právě Antonio Banderas. Lepšího „modela“ si značka Antonio Puig ani nemohla vybrat, parfémem Antonio Puig – Quorum chce totiž prezentovat mužnost, a především sílu každého muže a jeho bytostné charakteristiky. Tak z Quora ucítíte tabák, typický pro mužské pohlaví, dále kůži, ambru, aromatické santalové dřevo, jasmín, či dokonce borovici a jalovec.

36762-thickboxdefault-r222_res.jpg

To vše má z tíživé omamné esence vysvobodit dávkou svěžesti citrón. Quorum Silver je pak toaletní voda pro muže, který touží být šarmantním pro určitou ženu. Zde se kombinuje kardamom, levandule, zázvor, mandarinka, muškátový oříšek, růžový pepř, skořice, pačule, cedr, guajakové dřevo a ambra. Především levandule pak omámí každou ženu. V porovnání obou toaletních vod je nutné dodat, že právě Quorum Silver i přes levanduli a jiné těžší ingredience, je lehkou verzí vůní Antonia Puig. Flakónky má sice značka obecně slabšího provedení, ale o to víc si zakládá na jejich obsahu, který nezklame žádného muže, dokonce ani Antonio Banderase ne.

Vaše umenie bude hýbať Tatrami. Zapojte sa do súťaže ZSSK

V hre je preukaz MAXI KLASIK a prestíž!

Dizajn exteriéru nových jednotiek môžu navrhnúť samotní cestujúci (vizualizácia).

Tipy, kam ísť na dovolenku počas Veľkej Noci

Využívate veľkonočné voľné dni na cestovanie? Tieto destinácie sú práve v kurze.

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch