Elegantní parfémy stvořené spisovatelem

Možná vás překvapí, že parfémy mohou vyrábět i spisovatelé, jedním takový živým úkazem byl Antonio Puig, který s rokem 1914 začal tíhnout právě k činnosti výroby parfémů.

Možná vás překvapí, že parfémy mohou vyrábět i spisovatelé, jedním takový živým úkazem byl Antonio Puig, který s rokem 1914 začal tíhnout právě k činnosti výroby parfémů, čímž zároveň založil společnost podle svého jména.

Dnes je tato společnost po boku takových značek, jako je Mango nebo Zara, pro které pracuje. Vše však má na svědomí rok 1980, kdy samotný zakladatel Antonio Puig podepsal smlouvu s neméně známou společností Carolina Herrera. Dnes dělá reklamu pro Puiga například španělský herec Antonio Banderas, kubánská břišní tanečnice a zpěvačka Shakira a další světové celebrity.

bgthesecret-r913_res.jpg

Představme si toaletní vodu Quorum a Quorum Silver – vůně, které prezentuje právě Antonio Banderas. Lepšího „modela“ si značka Antonio Puig ani nemohla vybrat, parfémem Antonio Puig – Quorum chce totiž prezentovat mužnost, a především sílu každého muže a jeho bytostné charakteristiky. Tak z Quora ucítíte tabák, typický pro mužské pohlaví, dále kůži, ambru, aromatické santalové dřevo, jasmín, či dokonce borovici a jalovec.

36762-thickboxdefault-r222_res.jpg

To vše má z tíživé omamné esence vysvobodit dávkou svěžesti citrón. Quorum Silver je pak toaletní voda pro muže, který touží být šarmantním pro určitou ženu. Zde se kombinuje kardamom, levandule, zázvor, mandarinka, muškátový oříšek, růžový pepř, skořice, pačule, cedr, guajakové dřevo a ambra. Především levandule pak omámí každou ženu. V porovnání obou toaletních vod je nutné dodat, že právě Quorum Silver i přes levanduli a jiné těžší ingredience, je lehkou verzí vůní Antonia Puig. Flakónky má sice značka obecně slabšího provedení, ale o to víc si zakládá na jejich obsahu, který nezklame žádného muže, dokonce ani Antonio Banderase ne.

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.