Vůně stvořená frontmanem Maroon 5

Když se řekne Adam Levine, vybaví se ženám všech věkových kategorií fešný pětatřicátník s tmavými vlasy a lišáckýma očima. Především se jim ale vybaví ženatý frontman pánské kapely Maroon 5.

Když se řekne Adam Levine, vybaví se ženám všech věkových kategorií fešný pětatřicátník s tmavými vlasy a lišáckýma očima. Především se jim ale vybaví ženatý frontman pánské kapely Maroon 5, která na svém počátku nebyla tak slavná, jako je právě teď.

A to díky tomu, že Adam Levine začal v poslední době fušovat i do hereckého řemesla, ale především si zaplatil permanentku do fitka, která se postarala o odzbrojení mnoha žen, které na toho zpěváka a jeho potetované tělo koukají ve více než žhavých videoklipech, kde se Levine obnažuje se svou manželkou.

adamlevine2011-r560_res.jpgJako by tomu všemu nebylo málo, i Levine se vydal po vzoru svých slavnějších pěveckých či hereckých kolegů na dráhu „parfumérů“ a navrhuje a prodává své vůně, které ne příliš šťastným mužům nakupují pod stromeček ulítlé paničky, které se dožadují toho, aby i jejich partner voněl jako tento sexsymbol posledních let. Překvapením ale je, že jeho zatím nejprodávanější parfém z edice, která vypadá jako retro mikrofon, a tak ztělesňuje zpěvákovu kariéru i koníčka zároveň, se vyrábí i ve verzi pro ženy.

Dámy tak okamžitě jistě vybílí svá prasátka s úspory, aby si mohly pořídit vůni, kterou by rád sám Adam Levine cítil na ženách, nebo alespoň na té své.

25128-thickboxdefault-r700_res.jpg

Je jí parfém Adam Levine for Women – parfémovaná voda o obsahu sto mililitrů , a charakterizuje jí směs blíže nespecifikovaného koření, dále osvěžující citrus, omamný šafrán, typické santalové dřevo nebo jasmín, růže, vanilka a benzoin. Jen s ní budete opojná, podmanivá a sexy, tedy alespoň pro tohoto alfasamce. Mužská verze tohoto „retro“ parfému pak není svým složením o tolik rozdílná (obalem pak už vůbec ne, protože jde zase o retro mikrofon), jde přece o to, aby milostný pár k sobě ladil…

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.