Piatok, 30. október, 2020 | Meniny má Simon, SimonaKrížovkyKrížovky

Hudobný večer so Celeste Buckingham

V stredu 18.novembra od 18.30 hod. sa uskutoční v bratislavskom RIVER´S CLUBE hudobný večer so špeciálnym hosťom Celeste Buckigham.

V stredu 18.novembra od 18.30 hod. sa uskutoční v bratislavskom RIVER´S CLUBE hudobný večer so špeciálnym hosťom Celeste Buckigham.

Pozitívna odozva na prvý hudobný večer so skupinou Fragile nás povzbudila v nadšení začať s novou tradíciou netradičných zážitkov. Dovoľujeme si vás teda pozvať na hudobný večer s exkluzívnym hosťom, mladou, krásnou a mimoriadne talentovanou speváčkou CELESTE BUCKINGHAM. Nenechajte si ujsť unikátnu atmosféru privátnej večere na palube lode RIVER‘S CLUB, so skvelým menu a vínami reštaurácie Aucafe za spevu mladej slovenskej pop star.

Tešíme sa na vás!

Rezervácie: 0903 902 362

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Koronakríza: Pomoc našej banky počas pandémie ocenili vo svete

Prestížny magazín Global Finance hodnotil banky za pomoc počas pandémie. Cenu za líderstvo v kríze získala Slovenská sporiteľňa.

Magazín SME Ženy už v predaji

Novembrové vydanie nájdete v stánkoch od 29. októbra 2020

SPS ukončí rok miliónovými investíciami

Takmer sedem miliónov eur predstavuje tohoročný kumulatívny objem investícií spoločnosti Slovak Parcel Service.