Mzdy v cloude sú nezmysel

Ak máte softvér v cloude, znamená to, že príslušný program nie je inštalovaný vo vašom počítači, ale je niekde na internete. Mená, adresy, rodné čísla, platy a ďalšie informácie sú v cloude.

Cloud je slovo anglického pôvodu, v slovenčine oblak, ktoré charakterizuje spôsob akým sa používa softvér. Ak máte softvér v cloude, znamená to, že príslušný program nie je inštalovaný vo vašom počítači, ale je niekde na internete. Vy daný program iba používate a nestaráte sa o jeho inštaláciu, aktualizáciu, zálohovanie dát, atď.

Mať program v cloude je super, pretože sa zbavíte množstva starostí a jeho cena aj údržba je väčšinou mnohonásobne lacnejšia ako klasický program, ktorý si kúpite formou licencie a inštalujete ho do svojho počítača.

Je to, ale dostatočne bezpečné?

Dať mzdy do cloudu je nebezpečné

Personalistika  a spracovanie miezd pracujú s citlivými informáciami. Mená, adresy, rodné čísla, platy a ďalšie informácie sú v cloude prístupné komukoľvek a kedykoľvek. Z tohto dôvodu sú mnohí presvedčení, že umiestnenie mzdového programu do cloudu je hazardovanie s osobnými údajmi.

Prečo teda Sociálna poisťovňa, zdravotné poisťovne, finančná správa a štátne inštitúcie majú svoje systémy v cloude? Pretože je to výhodnejšie a pri použití moderných zabezpečovacích techník to nie je menej bezpečné ako klasický softvér.

Každá organizácia dnes komunikuje so štátnou správou povinne elektronicky cez internet. Odovzdávajú sa prihlášky, odhlášky, výkazy a množstvo rôznych štatistík a formulárov. Všetko prúdi internetom a osobné údaje nás všetkých sú uložené v cloudových systémoch štátnej správy.

Z moderných technológií ťažia aj účtovné a mzdové programy. Ponúkajú bezpečné a rýchle spracovanie personalistiky, miezd, dochádzky, účtovníctva, či daňových priznaní v cloude. Dokážu zabezpečiť rýchle spracovanie a vyššiu úroveň zabezpečenia dát ako bežné programy o čom sa môžete presvedčiť na webovej stránke http://www.bezpecne-uctovnictvo.sk.

Mzdy v cloude spracujete rýchlosťou blesku

Kvalitný mzdový program vybudovaný od základov pre prostredie internetu, poskytuje široké spektrum funkcií, vždy aktuálnu legislatívu, je lacný a veľmi rýchly.

Mzdy v ňom spracujete tak rýchlo, že za rovnaký čas by ste bežný mzdový program nestihli ani nainštalovať. Presvedčte sa o tom sami v krátkom videu na adrese http://www.humanet.sk/video-navod/vyplatna-paska-za-3-minuty-mzdy .

Mzdy v cloude sú logickým stupňom vývoja ekonomického softvéru. Vyskúšať si online personalistiku a mzdy môžete bezplatne na stránke http://www.humanet.sk.

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu