SAShE Hand made aukcia vyzbierala 1 408 EUR

SAShE Hand made aukcia vyzbierala 1 408 EUR na pomoc rodinám a deťom v núdzi z darcovského portálu dakujeme.sk.

Prvý decembrový týždeň (1 - 8.12.2015) prebehla v poradí už štvrtá aukcia na pomoc ľuďom v núdzi, ktorú pripravili darcovský portál dakujeme.sk a SAShE.sk. Do Handmade aukcie sa zapojilo 50 predajcov a výška získanej sumy dosiahla 1 408 EUR. Peniaze poputujú na podporu príbehov, ktoré sú zverejnené na dakujeme.sk v rámci programu Darujte Vianoce 2015.

50 štedrých predajcov venovalo do aukcie prekrásne výrobky. Tí, ktorí si ich vydražili, urobili radosť sebe alebo svojim blízkym, a zároveň pomohli rodinám, deťom či jednotlivcom v núdzi. Suma vo výške 1 408 EUR, ktorú aukcia vyzbierala, bude venovaná na podporu 14 príbehov ľudí v rámci programu Darujte Vianoce Nadácie Orange. Príbehy sú zverejnené na portáli www.dakujeme.sk.  Nadácia Orange poskytla príbehom štartovné a zároveň znásobí každý dar 1:1 do výšky cieľovej sumy do 15.12.2015.

Pomôcť ľuďom v núdzi môže každý, stačí si vybrať a podporiť niektorý z príbehov na www.dakujeme.sk. Do 15.12.2015 Nadácia Orange znásobí každý dar 1:1 do výšky cieľovej sumy. Aj malá suma sa tak stáva veľkým darom!

SAShE Hand made aukcia pomohla priniesť Vianoce týmto príbehom:

Darujme radosť

Vianoce pre 25 detí v detskom domove v Málinci. Potraviny, vianočný stromček a  darčeky vykúzlia vianočnú atmosféru aj v tomto detskom domove.

Ruky

Žiaci zo základnej školy chcú starým, opusteným a osamelým ľuďom dopriať príjemné chvíle, otvoriť srdce a vzájomne sa obohatiť. Dary sú určené na drobné darčeky a vianočné koláče pre seniorov, opustených a osamelých ľudí z obce Vavreč.

Šťastie okrúhlych Vianoc

Pomoc určená pre rodinu Janíkovú v hmotnej núdzi, v ktorej by Vianoce bez vašej podpory naozaj chýbali. Rodina dostane darčeky  v podobe jedálenskej súpravy, potravín na štedrú večeru a drobností pre deti pod stromčekom.

Nesieme vám svetielko

Žiaci zo ZŠ a MŠ Košeca prinesú starým, chorým a zdravotne ťažko postihnutým občanom do ich domovov prekvapenie v podobe Betlehemského svetla, drobných darčekov a koláčikov.

Prečítajte si aj ďalšie príbehy:

Vianoce pre detičky

Vianočný príbeh v škole

Darček z mojich rúk

Vianočná výzdoba pre nulťákov

Prinesme Vianoce chorým

Prekvapenie pre Elenku

Obohaťme sa navzájom

Starká s vnukmi

Snehová krása

Teplo rodinného krbu

Intenzívne sa rozvíjajúca spolupráca s čínskymi univerzitami

Rektor EU v Bratislave podpísal 7.6.2018 memorandum o porozumení so Shanghai University of International Business and Economics.

Šariš obliekol svoje pivá do unikátneho šatu

Originálny dizajn plechoviek piva Šariš milujú obchodníci, jedinečnú chuť zas svetoví odborníci.

Chcete zažiť skvelú dovolenku 2018? Na toto netreba zabudnúť!

Asi jedným z najčastejších letných problémov sú tráviace ťažkosti.

Events you should not miss during your visit in Bratislava

For anyone looking to spend their summer in Bratislava, there is a great time to be had.