SAShE Hand made aukcia vyzbierala 1 408 EUR

SAShE Hand made aukcia vyzbierala 1 408 EUR na pomoc rodinám a deťom v núdzi z darcovského portálu dakujeme.sk.

Prvý decembrový týždeň (1 - 8.12.2015) prebehla v poradí už štvrtá aukcia na pomoc ľuďom v núdzi, ktorú pripravili darcovský portál dakujeme.sk a SAShE.sk. Do Handmade aukcie sa zapojilo 50 predajcov a výška získanej sumy dosiahla 1 408 EUR. Peniaze poputujú na podporu príbehov, ktoré sú zverejnené na dakujeme.sk v rámci programu Darujte Vianoce 2015.

50 štedrých predajcov venovalo do aukcie prekrásne výrobky. Tí, ktorí si ich vydražili, urobili radosť sebe alebo svojim blízkym, a zároveň pomohli rodinám, deťom či jednotlivcom v núdzi. Suma vo výške 1 408 EUR, ktorú aukcia vyzbierala, bude venovaná na podporu 14 príbehov ľudí v rámci programu Darujte Vianoce Nadácie Orange. Príbehy sú zverejnené na portáli www.dakujeme.sk.  Nadácia Orange poskytla príbehom štartovné a zároveň znásobí každý dar 1:1 do výšky cieľovej sumy do 15.12.2015.

Pomôcť ľuďom v núdzi môže každý, stačí si vybrať a podporiť niektorý z príbehov na www.dakujeme.sk. Do 15.12.2015 Nadácia Orange znásobí každý dar 1:1 do výšky cieľovej sumy. Aj malá suma sa tak stáva veľkým darom!

SAShE Hand made aukcia pomohla priniesť Vianoce týmto príbehom:

Darujme radosť

Vianoce pre 25 detí v detskom domove v Málinci. Potraviny, vianočný stromček a  darčeky vykúzlia vianočnú atmosféru aj v tomto detskom domove.

Ruky

Žiaci zo základnej školy chcú starým, opusteným a osamelým ľuďom dopriať príjemné chvíle, otvoriť srdce a vzájomne sa obohatiť. Dary sú určené na drobné darčeky a vianočné koláče pre seniorov, opustených a osamelých ľudí z obce Vavreč.

Šťastie okrúhlych Vianoc

Pomoc určená pre rodinu Janíkovú v hmotnej núdzi, v ktorej by Vianoce bez vašej podpory naozaj chýbali. Rodina dostane darčeky  v podobe jedálenskej súpravy, potravín na štedrú večeru a drobností pre deti pod stromčekom.

Nesieme vám svetielko

Žiaci zo ZŠ a MŠ Košeca prinesú starým, chorým a zdravotne ťažko postihnutým občanom do ich domovov prekvapenie v podobe Betlehemského svetla, drobných darčekov a koláčikov.

Prečítajte si aj ďalšie príbehy:

Vianoce pre detičky

Vianočný príbeh v škole

Darček z mojich rúk

Vianočná výzdoba pre nulťákov

Prinesme Vianoce chorým

Prekvapenie pre Elenku

Obohaťme sa navzájom

Starká s vnukmi

Snehová krása

Teplo rodinného krbu

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.