Polus oslavuje, príďte si aj vy po darček!

Polus oslavuje, ale darčeky dostávate vy... a budú vám náramne chutiť. Zvezte sa na narodeninovej vlne prvého nákupného centra na Slovensku a zistite, ako sladko chutí „Radosť každý deň“. Keď slogan chutí

Je to už 15 rokov, odkedy Polus City Center odštartoval ako prvý na Slovensku éru nákupov a zábavy pod jednou strechou. Dodnes nezľavil zo svojej ústrednej ambície prinášať zákazníkom radosť každý deň, a tak ich celoročne napĺňa radosťou nielen prostredníctvom výhodných nákupov, ale aj tematicky pestrých a zmysluplných projektov zo sveta štýlu, počítačových technológií či gastronómie, určených pre celú rodinu.

Polus svoje narodeniny oslávil spolu so svojimi zákazníkmi. 7. novembra sa o tom mohli presvedčiť stovky narodeninových hostí na oslave, aká tu ešte nebola, a to nielen kvôli množstvu pozvaných celebrít. Polus sa totiž rozhodol pre milú inováciu – spravil hviezdy zo svojich zákazníkov. Všetky vekové kategórie zúčastnených, od drobcov až po dôchodcov, sa stali sladkými rekordérmi, keď sa im spoločnými silami podarilo priamo na mieste vyzdobiť 503 mafinov, čím ustanovili nový slovenský rekord, dnes už potvrdený aj oficiálnym certifikátom.

Neboli ste medzi sobotnými rekordérmi? Nič sa nedeje! Veď aká by to už bola „radosť každý deň“, keby trvala len jeden deň. Pre všetkých gratulantov, čo sa nestihli zúčastniť zážitkového narodeninového žúru, pripravilo obľúbené bratislavské nákupné centrum ešte jedno špeciálne prekvapenie.foto-kampan-r255_res.jpg

Získajte za nákupy darčekovú poukážku!

Až do 17. januára  budú v Poluse prebiehať tematické dni, vďaka ktorým môžete nakupovať ešte výhodnejšie a odniesť si domov darčekovú poukážku. Jediné, čo pre to musíte spraviť, je odložiť si nákupné bločky z vybraných predajní v Poluse.

Za každých 5 eur hodnoty nákupu vo vybraných predajniach v Poluse získate jednu pečiatku. Nazbierajte 15 pečiatok a dostanete ako darček nákupnú poukážku Polus v hodnote 20 eur, ktorú môžete využiť pri svojich ďalších nákupoch v Poluse.

Pečiatky môžete zbierať vo vybraných predajniach do 17. 1. 2016 a vyplnenú kartičku vám na Infopulte vymenia do 31. 1. 2016.

Kde a kedy sa oplatí nakupovať?

Do 22. novembra sú v Poluse Dni dobrého jedla, čo znamená, že ak zbierate pečiatky v predajniach    Biopark, Cafepoint, DM drogérie, Naglreiter, Salem syry, Simply Fresh, Starý Otec, Tea shop alebo v kaviarni Veterník, získate poukážku na 20 Eur nákup.

Ďalšie darčeky na Vás čakajú  od 23.11. do 6.12. môžete zbierať pečiatky pre váš nákup vo vybraných pánskych módnych predajniach v rámci Dní pánskeho štýlu: Alain Delon, Cipo&Baxx, Levis, Meatfly, Mustang, Otto Berg, Pako Lorente,  s.Oliver, Tommy Hilfiger, Tom Tailor a Tailor Made.

Od 7.12. do 20.12. zbierajte pečiatky za vaše vianočné nákupy počas Dní splnených želaní v predajniach: Yves Rocher, Panta Rhei, Mp3.sk, Brloh, Super ZOO, Paul Frank, Marionnaud, Fann parfumérie, Albi, Dráčik, Tescoma.

a od 21.12. do 17.1. si spravia radosť milovníčky štýlových vychytávok v rámci Dní dámskej módy v predajniach: Max Original Leather, Sugarbird, Magenta, Mango, Jasmine, Orsay, Promod, Lindex, Kara, Desigual, Favab, G-Star Raw.

Kompletný zoznam predajní zapojených do akcie a presné podmienky nájdete na www.polus.sk

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.