Radosť z Vianoc sa začína v Poluse

Už viete, ako strávite predvianočné dni? Čo tak skúsiť to tohto roku inak a odniesť si z nákupov namiesto obvyklého zhonu radšej radosť a dobré nápady?

Už viete, ako strávite predvianočné dni? Ak vám behá po rozume odpoveď – naháňaním sa za darčekmi, rovno vás zastavíme. Čo tak skúsiť to tohto roku inak a odniesť si z nákupov namiesto obvyklého zhonu radšej radosť a dobré nápady? Tematicky pestré decembrové víkendy v Poluse spríjemnia predvianočné dni každému členovi rodiny. Príďte si ukrojiť zo sviatočnej atmosféry!mikulas-2m-r389_res.jpg

Privítame mikulášsku návštevu

Začíname už v sobotu popoludní, 5. decembra od 15.00 do 18.00, keď do priestorov Polusu zavíta vzácna návšteva – Mikuláš, a samozrejme, nepríde s prázdnymi rukami. Pre všetky deti má prichystané darčeky a množstvo sladkých prekvapení. Spoločnosť mu budú robiť čert s anjelikom  a o dobrú náladu sa postará speváčka a moderátorka Veronika Hatala. Svoj talent predvedie žonglér Slížo Perfecto, kúzelník a originálnou šou vás zabavia tancujúce psíky.

Vyzdobme si vianočné sladkostianjelik-zdobim-r540_res.jpg

Mikulášska nádielka sa bude rozdávať aj v nedeľu 6. decembra od 15.00 do 18.00 a radosť z nej bude dvojnásobná, pretože bude nielen chutná, ale aj vlastnoručne vyzdobená. V rámci Dňa otvorených dverí v škole varenia Radosť variť v Poluse (na 1. poschodí medzi Foodcourtom a kinami) vám jej zruční lektori Janka Kováčová a Rony Póda predvedú, ako si vkusne vyzdobiť vianočné sladkosti. Asistovať im pri tom bude mikulášsky tím na čele s Mikulášom, čertom a anjelom.  Workshop zdobenia sladkostí spojený s tvorivými dielničkami bude prebiehať aj v hlavnej rotunde Polusu, tak neváhajte a príďte si vycibriť svoje cukrárske umenie.

Spoločne vyzdobíme vianočné stromčeky

vyrobaozdobm-r563_res.jpg

Počas soboty a nedele 12. a 13. decembra, vždy od 10:00 do 12:00  a od 14:00 do 19:00, sa bude Polus ligotať v odlesku ručne vyrobených vianočných ozdôb, a ktovie, možno medzi nimi nájdete aj tú svoju! Spolu s výtvarnými animátorkami a bohatou materiálovou výbavou z predajne ŠEVT môžete priamo na mieste zmajstrovať originálne dekorácie, ktorými vyzdobíme naše spoločné vianočné stromčeky.

Ozdobíme medovníčky

dieta-peciem-r402_res.jpg

Nestačil vám kurz zdobenia sladkostí z mikulášskeho víkendu? V sobotu a v nedeľu 19. a 20. decembra,  vždy od 15:00 do 19:00, priamo v hlavnej rotunde Polusu vás naučíme, ako tradične či netradične vyzdobiť vianočné pečivo a medovníčky. Srdečne vítaní sú veľkí aj malí, zruční umelci aj tí, čo majú „obe ruky ľavé“.  Rony Póda, majster v zdobení  a vyrezávaní z ovocia a zeleniny, vám ukáže tie najlepšie grify, ako povýšiť napohľad fádne vianočné dezerty na vizuálne pôsobivé kúsky.                                                                                       Príďte si po štedrú dávku vianočných inšpirácií do Polusu!  www.polus.sk

Vianoce a Silvester v teple: Pätnásť tipov, kam sa vybrať

Strávte hlavné sviatky roka netradične - namiesto zimy si oddýchnite v exotike.

Stavebná fakulta hostila medzinárodnú konferenciu CSASC

V dňoch 11. a ž 14. septembra sa na Stavebnej fakulte STU v Bratislave uskutočnila piata medzinárodná konferencia CSASC 2018

Cestárske kariérne dni 2018 na SvF

Takmer 30 stredoškolákov sa zúčastnilo Cestárskych kariérnych dní na pôde Stavebnej fakulty STU v Bratislave.

Najužitočnejšia appka

Uľahčí život všetkým rodičom i zábudlivcom