Radosť z Vianoc sa začína v Poluse

Už viete, ako strávite predvianočné dni? Čo tak skúsiť to tohto roku inak a odniesť si z nákupov namiesto obvyklého zhonu radšej radosť a dobré nápady?

Už viete, ako strávite predvianočné dni? Ak vám behá po rozume odpoveď – naháňaním sa za darčekmi, rovno vás zastavíme. Čo tak skúsiť to tohto roku inak a odniesť si z nákupov namiesto obvyklého zhonu radšej radosť a dobré nápady? Tematicky pestré decembrové víkendy v Poluse spríjemnia predvianočné dni každému členovi rodiny. Príďte si ukrojiť zo sviatočnej atmosféry!mikulas-2m-r389_res.jpg

Privítame mikulášsku návštevu

Začíname už v sobotu popoludní, 5. decembra od 15.00 do 18.00, keď do priestorov Polusu zavíta vzácna návšteva – Mikuláš, a samozrejme, nepríde s prázdnymi rukami. Pre všetky deti má prichystané darčeky a množstvo sladkých prekvapení. Spoločnosť mu budú robiť čert s anjelikom  a o dobrú náladu sa postará speváčka a moderátorka Veronika Hatala. Svoj talent predvedie žonglér Slížo Perfecto, kúzelník a originálnou šou vás zabavia tancujúce psíky.

Vyzdobme si vianočné sladkostianjelik-zdobim-r540_res.jpg

Mikulášska nádielka sa bude rozdávať aj v nedeľu 6. decembra od 15.00 do 18.00 a radosť z nej bude dvojnásobná, pretože bude nielen chutná, ale aj vlastnoručne vyzdobená. V rámci Dňa otvorených dverí v škole varenia Radosť variť v Poluse (na 1. poschodí medzi Foodcourtom a kinami) vám jej zruční lektori Janka Kováčová a Rony Póda predvedú, ako si vkusne vyzdobiť vianočné sladkosti. Asistovať im pri tom bude mikulášsky tím na čele s Mikulášom, čertom a anjelom.  Workshop zdobenia sladkostí spojený s tvorivými dielničkami bude prebiehať aj v hlavnej rotunde Polusu, tak neváhajte a príďte si vycibriť svoje cukrárske umenie.

Spoločne vyzdobíme vianočné stromčeky

vyrobaozdobm-r563_res.jpg

Počas soboty a nedele 12. a 13. decembra, vždy od 10:00 do 12:00  a od 14:00 do 19:00, sa bude Polus ligotať v odlesku ručne vyrobených vianočných ozdôb, a ktovie, možno medzi nimi nájdete aj tú svoju! Spolu s výtvarnými animátorkami a bohatou materiálovou výbavou z predajne ŠEVT môžete priamo na mieste zmajstrovať originálne dekorácie, ktorými vyzdobíme naše spoločné vianočné stromčeky.

Ozdobíme medovníčky

dieta-peciem-r402_res.jpg

Nestačil vám kurz zdobenia sladkostí z mikulášskeho víkendu? V sobotu a v nedeľu 19. a 20. decembra,  vždy od 15:00 do 19:00, priamo v hlavnej rotunde Polusu vás naučíme, ako tradične či netradične vyzdobiť vianočné pečivo a medovníčky. Srdečne vítaní sú veľkí aj malí, zruční umelci aj tí, čo majú „obe ruky ľavé“.  Rony Póda, majster v zdobení  a vyrezávaní z ovocia a zeleniny, vám ukáže tie najlepšie grify, ako povýšiť napohľad fádne vianočné dezerty na vizuálne pôsobivé kúsky.                                                                                       Príďte si po štedrú dávku vianočných inšpirácií do Polusu!  www.polus.sk

Move in immediately, if you feel like it

Living close to the centre of Bratislava has many advantages.

Predaj poistenia motorových vozidiel cez web rastie a bude rásť

Myslí si to Peter Gál, zakladateľ stránky poistnamyska.sk, ktorý má vyše 20-ročné skúsenosti v poisťovníctve.

Slováci sa pripravujú o stovky až tisícky eur

Ako tomu predísť?

Tip na výlet: Prechádzka tokajskými vinicami a biele tigre

Ak ide o turizmus, môžeme sa od Maďarska učiť.