Volvo XC60 stále najpredávanejším prémiovým SUV

Tešíte sa na zimu? Prežite ju na cestách bezpečne s prémiovým SUV od známeho švédskeho výrobcu automobilov.

Tešíte sa na zimu? Prežite ju na cestách bezpečne s najpredávanejším prémiovým SUV od známeho švédskeho výrobcu automobilov. Volvo XC60 ponúka najmodernejšie bezpečnostné technológie, no zaujme aj typickými švédskymi prvkami – kombináciou luxusu a jednoduchej funkčnosti, štýlovým interiérom a ikonickým exteriérom.

Bezpečnosť je neodmysliteľnou súčasťou tradície značky Volvo. Ako prvá uviedla vo svojich autách napríklad trojbodový bezpečnostný pás, ktorý sa dnes považuje za jeden z najvýznamnejších vynálezov v histórii ľudstva.

Cieľom značky Volvo v bezpečnosti je však vyrábať do roku 2020 autá, v ktorých, alebo kvôli ktorým nikto neutrpí smrteľné ani vážne zranenie.

Na dosiahnutí maximálnej bezpečnosti vo vozidlách značky Volvo sa podieľajú najmodernejšie intuitívne technológie združené pod pojmom IntelliSafe.

City Safety, systém prevencie nehôd sleduje priestor pred vozidlom a v prípade hroziaceho automaticky zabrzdí. City Safety Ďalej obsahuje napríklad systém na predchádzanie nehodám s automatickým brzdením, systém ochrany chodcov Pedestrian Detection, či systém ochrany cyklistov Cyclist Detection.

Aj ďalšie technológie IntelliSafe pomáhajú vodičom pri šoférovaní. Napríklad systém BLIS (upozornenie na vozidlá v mŕtvom uhle), asistent udržiavania vozidla v jazdnom pruhu alebo funkcia upozorňovania na križujúce vozidlá. Systém informovania o dopravných značkách poskytuje vodičovi informácie o aktuálnych rýchlostných obmedzeniach a iných dôležitých dopravných značkách. Adaptívny tempomat dokáže udržiavať nastavenú rýchlosť pri zachovaní bezpečnej vzdialenosti. V pomalej mestskej premávke dokáže funkcia asistenta pre jazdu v kolóne automaticky udržiavať zvolenú vzdialenosť od vozidla pred vami. Ku komfortu šoférovania za tmy prispievajú aktívne diaľkové svetlá, ktoré sa automaticky prepínajú do režimu stretávacích svetiel.

Pre viac informácií o špeciálnej ponuke na model  XC60  kontaktujte vášho predajcu značky Volvo.

volvo-xc60pravda-r369_res.jpg

volvo-xc60-back-r527_res.jpg

volvo-xc60-intellisafe-r653_res.jpg

volvo-xc60-city-safety-r980_res.jpg

Prihláste sa a vložte PR článok

Eilat: Slnko, teplo a zábava

Izraelské letovisko pri Červenom mori láka Slovákov za teplom počas celého roka.

Ku kuchynskej linke dostanete obývačku či vstavané skrine za 50%

2M Interier začínala ako malá rodinná firma s výrobou kancelárskeho nábytku.

Exkurzia študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Exkurzia sa konala v rámci predmetu Progresívne stavebné materiály a konštrukcie.

Prichádza Black Friday, jazdenku môžete mať so zľavou 2000 eur

Najväčší predajca ojazdených automobilov pripravil od piatku do nedele tohtoročné najvýraznejšie zníženie cien áut