Volvo XC60 stále najpredávanejším prémiovým SUV

Tešíte sa na zimu? Prežite ju na cestách bezpečne s prémiovým SUV od známeho švédskeho výrobcu automobilov.

Tešíte sa na zimu? Prežite ju na cestách bezpečne s najpredávanejším prémiovým SUV od známeho švédskeho výrobcu automobilov. Volvo XC60 ponúka najmodernejšie bezpečnostné technológie, no zaujme aj typickými švédskymi prvkami – kombináciou luxusu a jednoduchej funkčnosti, štýlovým interiérom a ikonickým exteriérom.

Bezpečnosť je neodmysliteľnou súčasťou tradície značky Volvo. Ako prvá uviedla vo svojich autách napríklad trojbodový bezpečnostný pás, ktorý sa dnes považuje za jeden z najvýznamnejších vynálezov v histórii ľudstva.

Cieľom značky Volvo v bezpečnosti je však vyrábať do roku 2020 autá, v ktorých, alebo kvôli ktorým nikto neutrpí smrteľné ani vážne zranenie.

Na dosiahnutí maximálnej bezpečnosti vo vozidlách značky Volvo sa podieľajú najmodernejšie intuitívne technológie združené pod pojmom IntelliSafe.

City Safety, systém prevencie nehôd sleduje priestor pred vozidlom a v prípade hroziaceho automaticky zabrzdí. City Safety Ďalej obsahuje napríklad systém na predchádzanie nehodám s automatickým brzdením, systém ochrany chodcov Pedestrian Detection, či systém ochrany cyklistov Cyclist Detection.

Aj ďalšie technológie IntelliSafe pomáhajú vodičom pri šoférovaní. Napríklad systém BLIS (upozornenie na vozidlá v mŕtvom uhle), asistent udržiavania vozidla v jazdnom pruhu alebo funkcia upozorňovania na križujúce vozidlá. Systém informovania o dopravných značkách poskytuje vodičovi informácie o aktuálnych rýchlostných obmedzeniach a iných dôležitých dopravných značkách. Adaptívny tempomat dokáže udržiavať nastavenú rýchlosť pri zachovaní bezpečnej vzdialenosti. V pomalej mestskej premávke dokáže funkcia asistenta pre jazdu v kolóne automaticky udržiavať zvolenú vzdialenosť od vozidla pred vami. Ku komfortu šoférovania za tmy prispievajú aktívne diaľkové svetlá, ktoré sa automaticky prepínajú do režimu stretávacích svetiel.

Pre viac informácií o špeciálnej ponuke na model  XC60  kontaktujte vášho predajcu značky Volvo.

volvo-xc60pravda-r369_res.jpg

volvo-xc60-back-r527_res.jpg

volvo-xc60-intellisafe-r653_res.jpg

volvo-xc60-city-safety-r980_res.jpg

Začiatok roka patrí dani z nehnuteľností

Povinnosť má každý, kto v roku 2017 predal alebo nadobudol nehnuteľnosť.

Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.

Tipy pre atraktívne poprsie po dojčení. Plastike povedzte nie

Máte za sebou obdobie dojčenia, no vaše prsia na tie pôvodné vôbec nepodobajú? Našťastie to nemusí byť trvalá zmena.

Stanovisko spoločnosti Advokátska kancelária JUDr. Radomír Bžán

Naša advokátska kancelária nemôže štátu zaplatiť DPH a daň z príjmu za rok 2017 zo zablokovanej odmeny.