Šokujúci objav, ktorý umožňuje zvládnuť angličtinu za 14 dní

„Rozhodla som sa vyskúšať túto metódu – po 14-tich dňoch už viem hovoriť anglicky!“ – hovorí Viktória Juraševská (47)...

– Učili ste sa niekedy v minulosti angličtinu?

– Angličtinu som sa učila ešte v škole, ale takmer nič si z toho obdobia nepamätám. A už vôbec nie to, ako sa dohovoriť! Pokiaľ si spomínam, hovorenú angličtinu sme sa vlastne ani neučili... Mladí tomu možno nerozumejú, pretože v dnešnej dobe sa angličtina na školách vyučuje už od prvej triedy. Za mojich čias som sa však bez znalosti angličtiny často cítila ochudobnená. Priznám sa, hanbila som sa komukoľvek povedať, že neviem anglicky.

– Čo vás podnietilo k tomu začať sa učiť švajčiarskou metódou práve teraz?

– O švajčiarskej metóde som počula už predtým. Napriek tomu som sa v tom čase rozhodla dať prednosť osobným návštevám kurzov angličtiny. V týchto kurzoch boli ľudia s rôznymi jazykovými úrovňami: zatiaľ čo sa niektorí nudili, iní nedokázali stíhať s ostatnými. Ja som patrila práve k tým pomalším. Zrazu som si uvedomila, že sa vlastne nič neučím a namiesto toho sa len snažím držať tempo s ostatnými. Boli to zbytočne vyhodené peniaze a strata času. Keď som potom na internete znova zbadala reklamu ohľadom švajčiarskej metódy, prišlo mi to ako ďalšia šanca. Preto som sa zaregistrovala a ešte v ten večer som začala s učením. Teraz viem, že som si tento program mala zvoliť hneď od začiatku.

– Ako prebiehalo učenie?

– Na učenie som mohla použiť akýkoľvek počítač, stačilo iba zadať e-mailovú adresu. Je to veľmi pohodlné, pretože nemusíte so sebou nosiť žiadne knihy ani zošity. Môžete sa učiť kedykoľvek na počítači alebo telefóne, je to naozaj úplne jednoduché! Bez akéhokoľvek náhlenia som si mohla doma klikaním postupne prejsť všetky lekcie podľa môjho vlastného tempa. Týmto spôsobom, bez stresu a bez prílišného tlačenia informácií do hlavy, som sa už po pár dňoch dokázala dohovoriť anglicky.

– Ako by ste zhodnotili svoju angličtinu teraz, potom čo ste dokončili program?

– Nebojím sa hovoriť s prízvukom. Chápem, že prízvuk budem mať vždy, keďže angličtina nie je mojím materinským jazykom. Najdôležitejšie však je, že teraz viem vyslovovať slová správne a dokážem tvoriť súvislé vety, aby som vyjadrila svoje myšlienky. Dokážem sa dohovoriť anglicky a nemusím sa báť, že mi nebudú rozumieť.

– Čo by ste odporučili ľuďom, ktorí stále nevedia anglicky?

– Kedysi som bola tiež skeptická. Myslela som si, že naučiť sa anglicky trvá veľa hodín, je to náročné a drahé. Nezmysel! Pomocou tejto metódy si onedlho z ničoho nič uvedomíte, že anglicky už vlastne hovoríte! Stačí sa odhodlať spraviť prvý krok, zaregistrovať sa a začať hovoriť!

Navštív webovú stránku www.SwissLanguages.com a prijmi zľavu na svoj jazykový školiaci program!

SwissLanguages.com ponúka – nauč sa hovoriť po anglicky za 14 dní alebo prijmi späť peniaze. Iba dnes dostaneš jazykový program s 55 % zľavou – iba za 6,95 € (bežná cena 16,95 EUR). Navštív webovú stránku www.SwissLanguages.com a prijmi zľavu na svoj jazykový školiaci program. Nezmeškaj! Dnešná zľava len pre prvých 100 záujemcov.

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.