Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

Šokujúci objav, ktorý umožňuje zvládnuť angličtinu za 14 dní

„Rozhodla som sa vyskúšať túto metódu – po 14-tich dňoch už viem hovoriť anglicky!“ – hovorí Viktória Juraševská (47)...

– Učili ste sa niekedy v minulosti angličtinu?

– Angličtinu som sa učila ešte v škole, ale takmer nič si z toho obdobia nepamätám. A už vôbec nie to, ako sa dohovoriť! Pokiaľ si spomínam, hovorenú angličtinu sme sa vlastne ani neučili... Mladí tomu možno nerozumejú, pretože v dnešnej dobe sa angličtina na školách vyučuje už od prvej triedy. Za mojich čias som sa však bez znalosti angličtiny často cítila ochudobnená. Priznám sa, hanbila som sa komukoľvek povedať, že neviem anglicky.

– Čo vás podnietilo k tomu začať sa učiť švajčiarskou metódou práve teraz?

– O švajčiarskej metóde som počula už predtým. Napriek tomu som sa v tom čase rozhodla dať prednosť osobným návštevám kurzov angličtiny. V týchto kurzoch boli ľudia s rôznymi jazykovými úrovňami: zatiaľ čo sa niektorí nudili, iní nedokázali stíhať s ostatnými. Ja som patrila práve k tým pomalším. Zrazu som si uvedomila, že sa vlastne nič neučím a namiesto toho sa len snažím držať tempo s ostatnými. Boli to zbytočne vyhodené peniaze a strata času. Keď som potom na internete znova zbadala reklamu ohľadom švajčiarskej metódy, prišlo mi to ako ďalšia šanca. Preto som sa zaregistrovala a ešte v ten večer som začala s učením. Teraz viem, že som si tento program mala zvoliť hneď od začiatku.

– Ako prebiehalo učenie?

– Na učenie som mohla použiť akýkoľvek počítač, stačilo iba zadať e-mailovú adresu. Je to veľmi pohodlné, pretože nemusíte so sebou nosiť žiadne knihy ani zošity. Môžete sa učiť kedykoľvek na počítači alebo telefóne, je to naozaj úplne jednoduché! Bez akéhokoľvek náhlenia som si mohla doma klikaním postupne prejsť všetky lekcie podľa môjho vlastného tempa. Týmto spôsobom, bez stresu a bez prílišného tlačenia informácií do hlavy, som sa už po pár dňoch dokázala dohovoriť anglicky.

– Ako by ste zhodnotili svoju angličtinu teraz, potom čo ste dokončili program?

– Nebojím sa hovoriť s prízvukom. Chápem, že prízvuk budem mať vždy, keďže angličtina nie je mojím materinským jazykom. Najdôležitejšie však je, že teraz viem vyslovovať slová správne a dokážem tvoriť súvislé vety, aby som vyjadrila svoje myšlienky. Dokážem sa dohovoriť anglicky a nemusím sa báť, že mi nebudú rozumieť.

– Čo by ste odporučili ľuďom, ktorí stále nevedia anglicky?

– Kedysi som bola tiež skeptická. Myslela som si, že naučiť sa anglicky trvá veľa hodín, je to náročné a drahé. Nezmysel! Pomocou tejto metódy si onedlho z ničoho nič uvedomíte, že anglicky už vlastne hovoríte! Stačí sa odhodlať spraviť prvý krok, zaregistrovať sa a začať hovoriť!

Navštív webovú stránku www.SwissLanguages.com a prijmi zľavu na svoj jazykový školiaci program!

SwissLanguages.com ponúka – nauč sa hovoriť po anglicky za 14 dní alebo prijmi späť peniaze. Iba dnes dostaneš jazykový program s 55 % zľavou – iba za 6,95 € (bežná cena 16,95 EUR). Navštív webovú stránku www.SwissLanguages.com a prijmi zľavu na svoj jazykový školiaci program. Nezmeškaj! Dnešná zľava len pre prvých 100 záujemcov.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Počas pandémie je dôležité aj správne kúrenie

Chladné jesenné dni a hrozba infekcie nás zaháňajú dovnútra, kde by malo byť teplo a bezpečne.

Bezbariérové vozidlo

Bezbariérové vozidlo je ideálnym riešením pre rodiny, taxislužby, rôzne združenia, ktoré potrebujú prevážať vozičkára.

Bezbariérové vozidlo – Citroën Berlingo

Na NFŠ môže byť rýchlo 72 špeciálnych lôžok pre COVID 19

O tejto ponuke dnes ráno NFŠ, a.s. informovala listom ministra zdravotníctva Mareka Krajčího.

Ilustračná vizualizácia.