Rezidencie Machnáč - zelené pľúca Bratislavy

Esom v rukáve každého developera je, ak sa mu podarí 100 % skĺbiť potreby kupujúcich.

Nie každý bratislavský developerský projekt sa môže pochváliť rozsiahlymi exteriérovými plochami. Esom v rukáve každého developera je, ak sa mu podarí 100 % skĺbiť potreby kupujúcich. V prípade Rezidencie MACHNÁČ sú karty rozdané. Krásny privátny park v okolí bytových domov. Dostatočný počet parkovacích miest, chodníkov pre peších. Detské ihrisko s oddychovou časťou. To všetko s prepojením na okolitú prírodu.

Privátny park - ďalšia investičná hodnota nehnuteľnosti

Každej nehnuteľnosti pridá na kráse a v neposlednom rade aj na investičnej hodnote, ak je okolie pekne upravené a vytvára jeden kompaktný prvok. Rozmiestnenie bytových domov, trasa príjazdovej cesty, vstup do garáží, chodníky, veľkosť zelených plôch, parkové úpravy a výber rastlín... to všetko hrá významnú rolu. Každý detail dokáže priestor zatraktívniť a skrášliť.

„Projekt na Machnáči je veľkorysý vo viacerých smeroch. Nadštandardná je aj investícia do výsadby zelene na voľných plochách v okolí bytového komplexu, ktoré presahujú 9.000 m 2. Rezidencie Borovica, Breza, Jaseň, Javor, Jedľa a Gaštan sa nestali len torzami, ale predovšetkým podporili zámer a filozofiu  projektu uchovať dedičstvo krásnej okolitej prírody Horského parku. Pri exteriéroch nekončíme – k penthausom si majitelia kupujú aj priestranné terasy. Keď budú relaxovať, budú mať pocit, že si kúpili dom, nie byt,“ uviedol Michal Mrník, zástupca investora Rezidencie MACHNÁČ.

Rezidencie MACHNÁČ sú v týchto dňoch oficiálne „uvedené do života“. Referenčný developerský projekt s prívlastkom „nadštandardné rezidenčné bývanie v Starom meste“ má právoplatné kolaudačné rozhodnutie. Štyri bytové domy Gaštan, Jaseň, Javor a Jedľa dostali zelenú. Čoskoro privítajú svojich prvých majiteľov.

Vzorový byt na Machnáči vás jednoducho dostane

Kupovanie bytu na základe vizualizácií môže byť klamlivé. Kupujúcemu môže uniknúť to najdôležitejšie – pocit z priestoru, ako aj duch a emócie, ktoré daný projekt vyžaruje. Vzorový byt v bytovom dome Javor má jednoduché a elegantné línie, farebné kontrasty a trendový design. Toto riešenie vystihuje moderných ľudí „mestského“ typu, ktorí vyhľadávajú oddych po práci a zároveň hľadajú inšpiráciu pre svoj aktívny život.

„Uvedomujeme si význam prvého dojmu pri obhliadke, preto sme vytvorili vzorový byt, ktorý je navrhnutý s dôrazom na praktickosť a nové trendy moderného štýlu. Lokalita Rezidencie MACHNÁČ v tomto ohľade spĺňa všetky požiadavky, a tak výnimočná adresa získala aj výnimočný interiér, do ktorého sa budú majitelia každý deň radi vracať,“ uviedol Michal Mrník.

To najlepšie na koniec

Limitovanú kolaudačnú ponuku posledných bytov, ktorú spočítate na prstoch, nájdete na stránke www.tuchcembyt.sk. Pre viac informácií volajte 0911 77 99 00.

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu