Piatok, 30. október, 2020 | Meniny má Simon, SimonaKrížovkyKrížovky

Nakupujte vianočné darčeky výhodne

Predvianočné nákupy zvládnete rýchlo, jednoducho a navyše ušetríte. Stačí platiť kreditnou kartou.

Predvianočné nákupy zvládnete rýchlo, jednoducho a navyše ušetríte. Stačí platiť kreditnou kartou.

Vianočný čas sa nezadržateľne blíži a pomaly sa začíname obzerať po darčekoch, ktorými by sme potešili našich najbližších.  Aj keď máme do Vianoc už len pár týždňov, darčeky môžeme nakúpiť oveľa výhodnejšie než inokedy. Stačí, ak s kreditnou kartou Visa Standard alebo Visa Gold od Tatra banky uskutočníte do 31. 1. 2016 platby v objeme 300 € (jednorázovo alebo kumulatívne) a na účet k vašej karte bude pripísaný vianočný bonus - kredit v hodnote 30 €.*

Túžby a priania našich blízkych môžu niekedy presiahnuť momentálny rozpočet. Táto situácia sa dá ľahko vyriešiť vďaka kreditnej karte, ktorá vám ponúka:

• pohodlný úver s bezúročným obdobím 47 dní,
  • flexibilitu v splácaní – vy rozhodujete, koľko z požičanej sumy splatíte a kedy,
  • istotu, že zaplatíte načas vďaka inkasu,
  • úsporu času – nestrácajte čas so schvaľovaním úveru, s kreditnou kartou máte peniaze k dispozícii ihneď.

Vďaka platobnej karte máte peniaze zabezpečené PIN kódom a nemusíte nosiť hotovosť . Navyše, používanie platobnej karty je oveľa bezpečnejšie než platenie v hotovosti. Ak vám ukradnú hotovosť z peňaženky, už sa k nej pravdepodobne nikdy nedostanete, no v prípade, že sa stanete obeťou zneužitia platobnej karty, banka vám vo väčšine prípadov financie vráti.

Už sa neviete dočkať rozžiarených tvárí vašich blízkych, ktoré postupne rozbaľujú vianočné darčeky? Doprajte blízkym to, po čom naozaj túžia.

Zistite viac o vianočnom bonuse Tatra banky

*Ponuka platí pre všetky nové hlavné kreditné karty. Kredit v hodnote 30 €  bude pripísaný na váš účet po ukončení kampane.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Koronakríza: Pomoc našej banky počas pandémie ocenili vo svete

Prestížny magazín Global Finance hodnotil banky za pomoc počas pandémie. Cenu za líderstvo v kríze získala Slovenská sporiteľňa.

Magazín SME Ženy už v predaji

Novembrové vydanie nájdete v stánkoch od 29. októbra 2020

SPS ukončí rok miliónovými investíciami

Takmer sedem miliónov eur predstavuje tohoročný kumulatívny objem investícií spoločnosti Slovak Parcel Service.