Parfémy Atelier Cologne vás ohromí svojí barvitou vůní

Atelier Cologne se skrývá v ne příliš vzhledných lahvičkách, jejichž obsah poznáte jen podle etiket rozdílných barev. Nákladné vůně této mladé společnosti jsou však velmi důmyslné a barvité.

Atelier Cologne se skrývá v ne příliš vzhledných lahvičkách, jejichž obsah poznáte jen podle etiket rozdílných barev. Nákladné vůně této mladé společnosti jsou však velmi důmyslné, barvité, ale především povětšinou unisex.

U vůní s tímto zaměřením, tedy jak pro něj, tak pro ni, se můžeme připravit na smyslnost, kterou ucítíme z partnera opačného pohlaví, a to pouze proto, že nás bude lákat „vlastní“ vůně, kterou po aplikaci tohoto parfému vnímáme celý den. Kdokoli, kdo je tak „naladěný na stejnou vlnu“, bude lahodit našemu zájmu…

37901-thickboxdefault-r909_res.jpg

Atelier Cologne Ambre Nue – kolínská voda 100 ml je právě jednou takovou unisex vůní, byť je prvotně zaměřena na ženy. Její složení skrývá sladkou mandarinku, bergamot, aksamitník, silnou skořici, orchidej, benzoin, pačuli, labdanum a tonku. Tento „doplněk kůže“ byl poprvé představen v roce 2012 a nechá se slyšet jako orientální kompozice doplněná o jemné květy.

37380-thickboxdefault-r346_res.jpg

Další, kdo vám pohladí čich, je Atelier Cologne Trefle Pur – kolínská voda 100 ml , která ukrývá omamný kardamon, vonnou egyptskou bazalku, hořký pomeranč, neroli, lístky jedovaté fialky, pačuli, pižmo a mach. Tato vůně je citrusová, zase unisex a doznívá bylinnou kompozicí. Sám Atelier Cologne se nechal slyšet, že tento výrobek představuje bujnou orosenou louku plnou jetele.

Jako každý parfém, je i tento výroben ve Francii, kde zkrátka na výrobu parfémů mají nepsaný patent, co se týče kvality. Trefle Pur je pak určen zejména na teplejší měsíce, a to klidně na denní nošení. Položit se tak můžete nejen ve svých snech na onu orosenou louku plnou jetele, a rozjímat čistě nad sebou sama, k relaxování vám totiž pomůže sám Trefle Pur průzračné barvy a snadné aplikace. Pod značkovým jménem této vůně však hledejte vyšší finanční částku, kterou budete muset za tento parfém obětovat.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.

Slovensko má pralesy, púšť aj kameňopád. Už ste ich videli?

Prinášame vám niekoľko cestovateľských tipov, za ktorými nemusíte cestovať ďaleko.

Toto tajomstvo vrcholoví športovci dlho skrývali

Súhlasíte s tým, že na Slovensku sú zimné športy veľmi populárne?

Vlani sme si vyberali z vyše pol milióna inzerovaných áut

Oproti ostatným krajinám Vyšehradskej štvorky boli u nás vozidlá najmladšie, no aj raz tak drahé