Parfémy Atelier Cologne vás ohromí svojí barvitou vůní

Atelier Cologne se skrývá v ne příliš vzhledných lahvičkách, jejichž obsah poznáte jen podle etiket rozdílných barev. Nákladné vůně této mladé společnosti jsou však velmi důmyslné a barvité.

Atelier Cologne se skrývá v ne příliš vzhledných lahvičkách, jejichž obsah poznáte jen podle etiket rozdílných barev. Nákladné vůně této mladé společnosti jsou však velmi důmyslné, barvité, ale především povětšinou unisex.

U vůní s tímto zaměřením, tedy jak pro něj, tak pro ni, se můžeme připravit na smyslnost, kterou ucítíme z partnera opačného pohlaví, a to pouze proto, že nás bude lákat „vlastní“ vůně, kterou po aplikaci tohoto parfému vnímáme celý den. Kdokoli, kdo je tak „naladěný na stejnou vlnu“, bude lahodit našemu zájmu…

37901-thickboxdefault-r909_res.jpg

Atelier Cologne Ambre Nue – kolínská voda 100 ml je právě jednou takovou unisex vůní, byť je prvotně zaměřena na ženy. Její složení skrývá sladkou mandarinku, bergamot, aksamitník, silnou skořici, orchidej, benzoin, pačuli, labdanum a tonku. Tento „doplněk kůže“ byl poprvé představen v roce 2012 a nechá se slyšet jako orientální kompozice doplněná o jemné květy.

37380-thickboxdefault-r346_res.jpg

Další, kdo vám pohladí čich, je Atelier Cologne Trefle Pur – kolínská voda 100 ml , která ukrývá omamný kardamon, vonnou egyptskou bazalku, hořký pomeranč, neroli, lístky jedovaté fialky, pačuli, pižmo a mach. Tato vůně je citrusová, zase unisex a doznívá bylinnou kompozicí. Sám Atelier Cologne se nechal slyšet, že tento výrobek představuje bujnou orosenou louku plnou jetele.

Jako každý parfém, je i tento výroben ve Francii, kde zkrátka na výrobu parfémů mají nepsaný patent, co se týče kvality. Trefle Pur je pak určen zejména na teplejší měsíce, a to klidně na denní nošení. Položit se tak můžete nejen ve svých snech na onu orosenou louku plnou jetele, a rozjímat čistě nad sebou sama, k relaxování vám totiž pomůže sám Trefle Pur průzračné barvy a snadné aplikace. Pod značkovým jménem této vůně však hledejte vyšší finanční částku, kterou budete muset za tento parfém obětovat.

Modernizácia rozvodov tepla v Medzeve, Slavošovciach a Plešivci

Tepelné rozvody na sídlisku v Medzeve, Slavošovciach a Plešivci prejdú v najbližšom období významnou modernizáciou.

Čerešne dozreli: Aj po zmenách na hypotekárnom trhu chutia!

V atraktívnom dúbravskom projekte Čerešne living sa začala druhá fáza predaja bytov. S ňou súvisí niekoľko dôležitých noviniek!

Edite sa podarilo schudnúť 30 kilogramóv vďaka 3D Chili.

Konečne si splníte svoje sny o plochom brušku a štíhlom páse vďaka novému systému založenom na zdravom chudnutí bez jojo efektu!

Úspešní Slováci radia: Presadiť sa dá vždy, snívať nestačí

Aké je tajomstvo ich úspechu?