Parfémy Azzaro jsou jako stvořené pro svádění

Značka Azzaro a její parfémy byly vytvořeny podle Lorise Azzara. Tento francouzsko – italský módní návrhář se rozhodl soustředit na akt svádění, který vždy umocňuje právě vůně aplikovaná na kůži. Nepočítejte tak, že jsou jeho parfémy vhodné na denní nošení, na to zapomeňte, i přes osvěžující tóny vám každá jednotlivá kolekce od Azzara říká, že se jí budete vonět pouze na noc a pouze na intimní dráždivé schůzky.

Svádět a svést je tak úkolem každého parfému Lorise Azzara, který dobyl svět módy v Paříži v šedesátých letech minulého století. Dnes má tato značka tisíce parfémů, mezi kterými můžete přebírat jednotlivé vůně na každý volný večer.Každý parfém ztělesňuje luxus středomoří a smyslnost letních radovánek a vůbec užívání si svého života, který žijeme jen jednou.

1-r989_res.jpg

Velmi oblíbenou, již dlouholetou vůní je Azzaro Chrome – pánský parfém s tóny citrusu, rozmarýnu, ananasu, bergamotu, neroli, zmiňovaného citronu, jasmínu, koriandru a kardamonu.

2-r979_res.jpg

Azzaro Pour Homme nabízí zase omamnou a čarovnou levanduli, vetiver, cedr, anýz, santalové dřevo, pižmo a mech. Konkrétně tento parfém byl uveden již v roce 1978 a jako pánský vonný doplněk, je stále velmi oblíbeným i u celebrit.

3-r550_res.jpg

Potom zde máme Azzaro Elixir Pour Homme , který vsází na nezvyklou kombinaci citrónu, hrušky, mandarinky, bergamotu, ríbezle, pakosti, levandule, labdana, vanilky, kumarínu a benzoinu. Jedná se o pikantní vůni, kde převažuje silná a omamná levandule, na kterou snad muž ženu opravdu svede.

Výrobce rovněž proklamuje „tajemnost“ této vůně, která je snad doplněna o ingredienci, která uniká veřejnosti, smyslům však určitě ne, alespoň co se týče účinků na ně. Mnoho dalších parfémů od Azzara naleznete právě na internetu, kde vám výrobce rovněž poradí jejich „doporučené použití“, respektive chvíle, pro které jsou určeny…

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.