Vypustite paru na Mauríciuse

Tento exotický ostrov na juhu Indického oceánu vás zaručene očarí. Maurícius sa nachádza východne od afrického ostrova Madagaskar. Práve kvôli tejto polohe je jeho obyvateľstvo veľmi rôznorodé. V harmónii tu spolu nažívajú Indovia, Číňania, Afričania, Kreolovia a Európania. Tento mix kultúr sa pozitívne podpísal aj na úžasnej kuchyni a pohostinnosti miestnych. Ak máte radi ryby, exotické korenie a morské príšery, Maurícius vám bude rozhodne chutiť.

Jednou z vecí, ktoré vám na Mauríciu vyrazia dych, je mimoriadne pestrá príroda. Nájdete tu vulkanické pohoria, čajové plantáže, korálové útesy, vodopády, a samozrejme, aj nádherné pláže s bielym pieskom. Tento ostrov je často vyhľadávaný množstvom znamych a úspešných osobností. Objavte tento raj bohatých s Firotour!

Väčšina ľudí chodí na Maurícius za zaslúženým oddychom. S Firotour si môžete vybrať z množstva lokalít a luxusných hotelov. Oddýchnite si v  modernom Flic en Flac, prvom morskom parku na svete Blue Bay, obľúbenom letovisku Grand Baie alebo na rozprávkovej pláži v Belle Mare. Cestujte s Firotour na Maurícius letecky z Viedne už od neuveriteľných 1459 EUR.

foto-velka9-r313_res.jpg

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.