Agem Black Friday - zľavy až do výšky 90%

AGEM sa prvýkrát zapojí do akcie Black Friday, ktorá sa teší stále väčšej obľube aj na Slovensku. Svojim zákazníkom už tento týždeň ponúkne vyše 500 produktov so zľavou až do výšky 90 percent.

Akcia bude trvať od štvrtka 9.00 hod. (26.novembra) až do pondelka 9.00 hod.(30.novembra). Vybrať si môžete zo širokej palety produktov. V akcií si môžete kúpiť darčeky pre celú rodinu:

Svoje deti určite potešíte samobalančným elektrickým skútrom ESWING SMART so zľavou 41%, ktorý kúpite len za 299€. Alebo budú mať radosť z  XBOX ONE 1TB, ktorého súčasťou je aj hra Ori nad the Blind Forest so zľavou 24% - kúpite ho len za 260€. Vašu manželku určite poteší epilátor BRAUN FACE BEAUTY, ktorú kúpite so zľavou 22% za 45€.

Množstvo produktov je limitované. Preto ak chcete nakúpiť darčeky za zvýhodnené ceny, nenechajte sa predbehnúť a objednajte si tovar hneď na začiatku akcie. Všetky produkty nájdete už tento štvrtok na stránke www.agem.sk.

Vaše umenie bude hýbať Tatrami. Zapojte sa do súťaže ZSSK

V hre je preukaz MAXI KLASIK a prestíž!

Dizajn exteriéru nových jednotiek môžu navrhnúť samotní cestujúci (vizualizácia).

Tipy, kam ísť na dovolenku počas Veľkej Noci

Využívate veľkonočné voľné dni na cestovanie? Tieto destinácie sú práve v kurze.

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch