Agem Black Friday - zľavy až do výšky 90%

AGEM sa prvýkrát zapojí do akcie Black Friday, ktorá sa teší stále väčšej obľube aj na Slovensku. Svojim zákazníkom už tento týždeň ponúkne vyše 500 produktov so zľavou až do výšky 90 percent.

Akcia bude trvať od štvrtka 9.00 hod. (26.novembra) až do pondelka 9.00 hod.(30.novembra). Vybrať si môžete zo širokej palety produktov. V akcií si môžete kúpiť darčeky pre celú rodinu:

Svoje deti určite potešíte samobalančným elektrickým skútrom ESWING SMART so zľavou 41%, ktorý kúpite len za 299€. Alebo budú mať radosť z  XBOX ONE 1TB, ktorého súčasťou je aj hra Ori nad the Blind Forest so zľavou 24% - kúpite ho len za 260€. Vašu manželku určite poteší epilátor BRAUN FACE BEAUTY, ktorú kúpite so zľavou 22% za 45€.

Množstvo produktov je limitované. Preto ak chcete nakúpiť darčeky za zvýhodnené ceny, nenechajte sa predbehnúť a objednajte si tovar hneď na začiatku akcie. Všetky produkty nájdete už tento štvrtok na stránke www.agem.sk.

Najvýhodnejšie online predplatné SME.sk na 1 rok len za 29€

Kúpou ročného predplatného ušetríte až 44% oproti týždennému predplatnému za 1€.

Nový supermarket Fresh otvorili na Aničke

Má vlastnú pekáreň a rozšírený sortiment farmárskych a bio výrobkov.

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.