Agem Black Friday - zľavy až do výšky 90%

AGEM sa prvýkrát zapojí do akcie Black Friday, ktorá sa teší stále väčšej obľube aj na Slovensku. Svojim zákazníkom už tento týždeň ponúkne vyše 500 produktov so zľavou až do výšky 90 percent.

Akcia bude trvať od štvrtka 9.00 hod. (26.novembra) až do pondelka 9.00 hod.(30.novembra). Vybrať si môžete zo širokej palety produktov. V akcií si môžete kúpiť darčeky pre celú rodinu:

Svoje deti určite potešíte samobalančným elektrickým skútrom ESWING SMART so zľavou 41%, ktorý kúpite len za 299€. Alebo budú mať radosť z  XBOX ONE 1TB, ktorého súčasťou je aj hra Ori nad the Blind Forest so zľavou 24% - kúpite ho len za 260€. Vašu manželku určite poteší epilátor BRAUN FACE BEAUTY, ktorú kúpite so zľavou 22% za 45€.

Množstvo produktov je limitované. Preto ak chcete nakúpiť darčeky za zvýhodnené ceny, nenechajte sa predbehnúť a objednajte si tovar hneď na začiatku akcie. Všetky produkty nájdete už tento štvrtok na stránke www.agem.sk.

Move in immediately, if you feel like it

Living close to the centre of Bratislava has many advantages.

Predaj poistenia motorových vozidiel cez web rastie a bude rásť

Myslí si to Peter Gál, zakladateľ stránky poistnamyska.sk, ktorý má vyše 20-ročné skúsenosti v poisťovníctve.

Slováci sa pripravujú o stovky až tisícky eur

Ako tomu predísť?

Tip na výlet: Prechádzka tokajskými vinicami a biele tigre

Ak ide o turizmus, môžeme sa od Maďarska učiť.