Vianočný darček, s ktorým potešíte každého

Vianočné darčeky môžete vyriešiť jednoducho, pohodlne a rýchlo. Nechajte sa inšpirovať!

Vianočné darčeky môžete vyriešiť jednoducho, pohodlne a rýchlo. Nechajte sa inšpirovať!

Nájsť darček, s ktorým potešíte svojho blízkeho nie je vždy jednoduché. Čas Vianoc sa neúprosne blíži a ak začínate pociťovať napätie, že ešte stále nemáte vianočné darčeky, žiaden stres. Máme pre vás tip na darček, s ktorým urobíte radosť úplne každému a zabezpečíte si pokojne strávený predvianočný čas s vašimi najbližšími.

Darček, ktorý poteší aj tých najnáročnejších.

Blysnite sa darčekom, s ktorým potešíte každého. Venujte vašim blízkym Darčekovú kartu od Tatra banky v hodnote 50 alebo 100 € a vyberte k nej jedinečný dizajnový obal dostupný v šiestich exkluzívnych motívoch.

tbdarcekovakartacarousel4-r688_res.jpg

Výhody Darčekovej karty:

• Okamžité použitie
    s kartou môžete okamžite nakupovať
  • Možnosť výberu hodnoty a obalu
    kartu si môžete zakúpiť v hodnote 50 alebo 100 eur a vybrať si k nej dizajnový darčekový obal
  • Nulové poplatky
    za použitie karty nie sú účtované žiadne ďalšie poplatky
  • Flexibilita
    platíte bez PIN kódu na všetkých miestach, kde akceptujú karty Visa Electron pričom nemusíte byť klientom banky
  • Pohodlné preverenie zostatku
    aktuálny zostatok na karte si môžete bezplatne preveriť prostredníctvom kontaktného centra DIALOG Live

tbdk-darcekova-karta-490px-r851_res.jpg

Darčekové karty nájdete v pobočkách Tatra banky prípadne si ich môžete objednať cez službu DIALOG Live. Zakúpenú Darčekovú kartu môžeme poslať ako prekvapenie priamo vašim blízkym.

Zistite viac na www.tatrabanka.sk/darcekovakarta.

Začiatok roka patrí dani z nehnuteľností

Povinnosť má každý, kto v roku 2017 predal alebo nadobudol nehnuteľnosť.

Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.

Tipy pre atraktívne poprsie po dojčení. Plastike povedzte nie

Máte za sebou obdobie dojčenia, no vaše prsia na tie pôvodné vôbec nepodobajú? Našťastie to nemusí byť trvalá zmena.

Stanovisko spoločnosti Advokátska kancelária JUDr. Radomír Bžán

Naša advokátska kancelária nemôže štátu zaplatiť DPH a daň z príjmu za rok 2017 zo zablokovanej odmeny.