Vianočný darček, s ktorým potešíte každého

Vianočné darčeky môžete vyriešiť jednoducho, pohodlne a rýchlo. Nechajte sa inšpirovať!

Vianočné darčeky môžete vyriešiť jednoducho, pohodlne a rýchlo. Nechajte sa inšpirovať!

Nájsť darček, s ktorým potešíte svojho blízkeho nie je vždy jednoduché. Čas Vianoc sa neúprosne blíži a ak začínate pociťovať napätie, že ešte stále nemáte vianočné darčeky, žiaden stres. Máme pre vás tip na darček, s ktorým urobíte radosť úplne každému a zabezpečíte si pokojne strávený predvianočný čas s vašimi najbližšími.

Darček, ktorý poteší aj tých najnáročnejších.

Blysnite sa darčekom, s ktorým potešíte každého. Venujte vašim blízkym Darčekovú kartu od Tatra banky v hodnote 50 alebo 100 € a vyberte k nej jedinečný dizajnový obal dostupný v šiestich exkluzívnych motívoch.

tbdarcekovakartacarousel4-r688_res.jpg

Výhody Darčekovej karty:

• Okamžité použitie
    s kartou môžete okamžite nakupovať
  • Možnosť výberu hodnoty a obalu
    kartu si môžete zakúpiť v hodnote 50 alebo 100 eur a vybrať si k nej dizajnový darčekový obal
  • Nulové poplatky
    za použitie karty nie sú účtované žiadne ďalšie poplatky
  • Flexibilita
    platíte bez PIN kódu na všetkých miestach, kde akceptujú karty Visa Electron pričom nemusíte byť klientom banky
  • Pohodlné preverenie zostatku
    aktuálny zostatok na karte si môžete bezplatne preveriť prostredníctvom kontaktného centra DIALOG Live

tbdk-darcekova-karta-490px-r851_res.jpg

Darčekové karty nájdete v pobočkách Tatra banky prípadne si ich môžete objednať cez službu DIALOG Live. Zakúpenú Darčekovú kartu môžeme poslať ako prekvapenie priamo vašim blízkym.

Zistite viac na www.tatrabanka.sk/darcekovakarta.

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.