Betty Boop: Rozkošné parfémy s nádechem 30. let

Betty Boop známe především jako svůdnou animovanou postavičku z třicátých let minulého století. Jako svůdná animovaná ikona však ani ona nemůže být bez své autentické vůně.

Betty Boop známe především jako svůdnou animovanou postavičku z třicátých let minulého století. Jako svůdná animovaná ikona však ani ona nemůže být bez své autentické vůně, kterou by chtěla vonět každá žena...

Co je na samotných parfémech "od" Betty Boop ještě zajímavější, je však flakón každého samotného parfému, který je samotnou figurkou této postavičky. Díky tomu se parfém rovněž stává originálním sběratelským předmětem, a že je co sbírat - Betty Boop se nabízí hned ve čtyřech vůních, tedy čtyřech odlišných figurkách samotné Betty.

1-r282_res.jpgKomu přijde toto provedení jako příliš dětinské, vsaďte na klasický flakón jednotlivých vůní. Betty Boop Party Betty v sobě skrývá grapefruit, bergamot, mandarinku, orchidej, magnólii, jasmín, dřevo a pižmo. Výrobce se nechal slyšet, že jde o opravdu vzrušující dámskou vůni, která nadchne především extravagantní ženy. Pokud mezi takové patříte i vy, není na co čekat! Nechte se inspirovat groteskní animovanou postavičkou s podvazky!

2-r884_res.jpgObrovská kukadla s kilometrovými řasy, které zasáhnou každého muže, vám narostou i při vůni Betty Boop Princess Betty . Ta není o moc jiného složení než předešlá Party Betty, základem je rovněž hořký grapefruit, dále mořské tóny, bergamot, jasmín, růže, gardénie, pižmo, vanilka, santalové dřevo a sladký jantar. Princezna Betty zde symbolizuje ženský sex appeal a hravost, s kterou ženy balí muže. Princess Betty je vůní pro ženy, které hodlají dát najevo svůj specifický osobitý styl, ale především dravý temperament.

Podobně je tomu s vůní Sexy Betty , která je sice naprosto odlišného složení, avšak má za úkol podobnou věc - svést. Sexy Betty obsahuje švestku, tomel, granátové jablko, lotos, orchidej, růži, pižmo, vanilku, santalové dřevo, jantar a pačuli.

3-r414_res.jpg

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.