Bourjois: Parfémy, které francouzské ženy milují

Bohaté francouzské parfémy Bourjois dokáží upoutat pozornost svojí okouzlující vůní, které okamžitě zaujme každého. Tato víc jak stoletá firma má bohatou tradici, které je věrna nejedna Francouzka a nejen ta. Bourjois byl jeden z prvních výrobců, který přišel s make - upy, růžemi či rtěnkami. Kromě obličejové kosmetiky se však specializuje i na vývoj francouzských parfémů, které si nyní představíme.

Bourjois Kobako vás na první pohled příliš nezaujme, když však k němu přičichnete, budete doslova okouzleni. Omámí vás kůže, ambra, karafiát, cibetka, hřebíček, lilie, růže, větvičník slívový, pižmo, skořice, vanilka, kadidlo, galbanum, jasmín a fazole Tonka - ingredience, kterých, jak je vidno, Bourjois opravdu nešetří.

1-r267_res.jpg

Říkáte si, že půjde o mišmaš, který musí protivně smrdět? - Jste na omylu! Vůně je sice opravdu orientální a opojná, ale ne vlezle opojná. Bourjois Kobako je určena sebevědomým ženám, které chtějí podtrhnout svůj nejen kariérní úspěch. Tento smyslný, přitažlivý a vzrušující parfém symbolizuje pravou eleganci a bohatý luxus, který nevyprchá za celý den.

2-r623_res.jpg

Dalším parfémem této značky je jedna z více vůní z rozkošné série barevných parfémů od Bourjois. Bourjois Paris Glamour Fantasy je delikátním a překvapivým růžovým parfémem, který charakterizuje radost ze života, z květin i samotného léta, které nás zrovna opustilo. Rozhodně není na škodu, připomenout si toto léto klidně právě v zimě, díky čemuž zvednete náladu i svému okolí, které si k vám přičichne.

Čirý flakón s růžovým obsahem je ozdoben růžovou mašlí, která udělá z tohoto kosmetického vonného výrobku dokonalý dárek. Ingredience tohoto tajemného obsahu jsou: malina, višně, jasmín a jahoda - samé sladké dívčí radosti. Spolu s těmito sladkými parfémy, kterými se tato značka vyznačuje, lze poté nakoupit i sprchové gely shodných vůní, které jsou na rozdíl od samotných parfémů snadno k dostání v běžných drogériích ve městě.

Hovoriaci systém priblíži zrakovo znevýhodneným expozíciu múzea

Košice sú o krok bližšie k vízii smart city vďaka aplikácii Sám v múzeu.

Slovensko spieva koledy

Týždenníky MY pripravujú druhé pokračovanie predvianočnej kampane v desiatkach mestách a obciach na Slovensku.

Workshop Inštitútu Ronalda Coasa na EU v Bratislave

V týždni od 10. – 14. decembra 2018 sa v Aule EU v Bratislave koná Ronald Coase Institute Workshop o inštitucionálnej ekonómii.

Stavbárska olympiáda 2018/19 vás očakáva

Pozor, zmena domény - www.stavbarskaolympiada.com