Bourjois: Parfémy, které francouzské ženy milují

Bohaté francouzské parfémy Bourjois dokáží upoutat pozornost svojí okouzlující vůní, které okamžitě zaujme každého. Tato víc jak stoletá firma má bohatou tradici, které je věrna nejedna Francouzka a nejen ta. Bourjois byl jeden z prvních výrobců, který přišel s make - upy, růžemi či rtěnkami. Kromě obličejové kosmetiky se však specializuje i na vývoj francouzských parfémů, které si nyní představíme.

Bourjois Kobako vás na první pohled příliš nezaujme, když však k němu přičichnete, budete doslova okouzleni. Omámí vás kůže, ambra, karafiát, cibetka, hřebíček, lilie, růže, větvičník slívový, pižmo, skořice, vanilka, kadidlo, galbanum, jasmín a fazole Tonka - ingredience, kterých, jak je vidno, Bourjois opravdu nešetří.

1-r267_res.jpg

Říkáte si, že půjde o mišmaš, který musí protivně smrdět? - Jste na omylu! Vůně je sice opravdu orientální a opojná, ale ne vlezle opojná. Bourjois Kobako je určena sebevědomým ženám, které chtějí podtrhnout svůj nejen kariérní úspěch. Tento smyslný, přitažlivý a vzrušující parfém symbolizuje pravou eleganci a bohatý luxus, který nevyprchá za celý den.

2-r623_res.jpg

Dalším parfémem této značky je jedna z více vůní z rozkošné série barevných parfémů od Bourjois. Bourjois Paris Glamour Fantasy je delikátním a překvapivým růžovým parfémem, který charakterizuje radost ze života, z květin i samotného léta, které nás zrovna opustilo. Rozhodně není na škodu, připomenout si toto léto klidně právě v zimě, díky čemuž zvednete náladu i svému okolí, které si k vám přičichne.

Čirý flakón s růžovým obsahem je ozdoben růžovou mašlí, která udělá z tohoto kosmetického vonného výrobku dokonalý dárek. Ingredience tohoto tajemného obsahu jsou: malina, višně, jasmín a jahoda - samé sladké dívčí radosti. Spolu s těmito sladkými parfémy, kterými se tato značka vyznačuje, lze poté nakoupit i sprchové gely shodných vůní, které jsou na rozdíl od samotných parfémů snadno k dostání v běžných drogériích ve městě.

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.