Vieme, čo chce väčšina slovenských motoristov!

Keby sme sa vás opýtali, čo je najväčším želaním našich motoristov, väčšina z vás by asi povedala, že športiak.

Keby sme sa vás opýtali, čo je najväčším želaním našich motoristov, väčšina z vás by asi povedala, že športiak.

Záruka bez obmedzenia

Omyl! My sme si spravili prieskum a vyšlo nám, že slovenskí motoristi sú veľmi praktickí a rozmýšľajú ako zodpovedné hlavy rodín. Väčšina z nich chce totiž pre svoje auto najlepšiu záruku bez obmedzenia. A je to pochopiteľné, ak si kupujete auto, ktoré má slúžiť celej rodine. V prvom rade si musíte byť istí, že vás nesklame a nebude z vášho rodinného rozpočtu ťahať zbytočné peniaze navyše. Porovnali sme teda záruky slovenských automobiliek a výsledok je jednoznačný. Jasným víťazom je Hyundai. Ako jediná automobilka na Slovensku ponúka záruku 5 rokov bez obmedzenia počtu najazdených kilometrov. Všetky ostatné ponúkajú záruky buď s obmedzeným počtom najazdených kilometrov, alebo s výrazne menším počtom rokov. Ak si teda chcete kúpiť nové auto, najbližších 5 rokov neriešiť, koľko najazdíte, a pritom ho mať stále v záruke, výsledok je jednoznačný.

Vhodné pre domáci rozpočet

Ak hľadáte auto za dobrú cenu a bez kompromisov, Hyundai ix20Hyundai i30 sú presne tie modely, ktoré hľadáte. Spĺňajú všetky vyššie pomenované kritériá a sú vhodné pre váš rozpočet. Prvý máte už od 11 790 € a druhý od 11 990 €. Lenže tým sa ich výhody zďaleka nekončia. Hyundai vám navyše pri ich kúpe ponúka havarijné poistenie za polovicu trhovej ceny a zimné pneumatiky za výhodnú cenu. Pri kúpe ix20 vám ešte pribalí klimatizáciu zadarmo a pri i30 za vás dokonca zaplatí registračnú daň. Modely Hyundai môžete získať s výhodnou ľahkou splátkou alebo s financovaním na pätiny. A aby sme nezabudli na najdôležitejšie, na svoj nový Hyundai máte 5-ročnú záruku bez obmedzenia počtu najazdených kilometrov. Viac nájdete na www.hyundai.sk. Neváhajte a poslúchnite rady odborníkov. My vám želáme veľa nekonečných kilometrov a objavenie nekonečných možností s vaším novým automobilom Hyundai.

sme-article-490x368-r890_res.jpg

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.