Kvalitný operátor môže firmám pomôcť zvýšiť produktivitu

Potreby firiem v oblasti digitalizácie a ICT v posledných rokoch výrazne rastú. Technológie sa vyvíjajú závratným tempom a preto je pre podniky čoraz dôležitejšie mať pri sebe správnych partnerov.

Potreby firiem v oblasti digitalizácie a ICT v posledných rokoch výrazne rastú. Technológie sa vyvíjajú závratným tempom a preto je pre podniky čoraz dôležitejšie mať pri sebe správnych partnerov, ktorí im umožnia držať krok s aktuálnym vývojom. Aj dobrý výber operátora firmám pomôže zvýšiť produktivitu a ušetriť náklady.

Telekomunikační operátori totiž už dávno neponúkajú len pevné linky, internet, alebo mobilné paušály. My v Slovak Telekome neustále prinášame inovácie a nové technológie. Náš profesionálny personál je pripravený aj na tie najnáročnejšie požiadavky – či už potrebujete vybrať optimálnu kombináciu služieb pre firmu, nájsť nové nástroje pre podporu vášho biznisu, alebo sa rozhodnete presunúť podnikové systémy do cloudu.

Pozrite sa, čo o nás hovoria naši zákazníci:

Viac info nájdete na: www.telekom.sk/biznis

Rezidenčná štvrť bez betónových plotov? Dá sa to aj na Slovensku

Viete si predstaviť bývanie, v ktorom pri prechádzaní sa neuvidíte betónový plot len zeleň? Nielen o tom sa dočítate v rozhovore.

Equal treatment is a must for successful companies of the future

Many talented people believe they need to leave the country to pursue an international career.

Aj v Poluse chránime vaše srdcia

29. septembra si v Polus City Center budete môcť dať bezplatne zmerať vaše BMI (index telesnej hmotnosti) a krvný tlak

Hlasujte za Cenu verejnosti v súťaži Učiteľ Slovenska!

Jedného z desiatich inšpiratívnych pedagógov poteší ocenenie čitateľov Sme.sk.