Pondelok, 30. marec, 2020 | Meniny má Vieroslava

Kvalitný operátor môže firmám pomôcť zvýšiť produktivitu

Potreby firiem v oblasti digitalizácie a ICT v posledných rokoch výrazne rastú. Technológie sa vyvíjajú závratným tempom a preto je pre podniky čoraz dôležitejšie mať pri sebe správnych partnerov.

Potreby firiem v oblasti digitalizácie a ICT v posledných rokoch výrazne rastú. Technológie sa vyvíjajú závratným tempom a preto je pre podniky čoraz dôležitejšie mať pri sebe správnych partnerov, ktorí im umožnia držať krok s aktuálnym vývojom. Aj dobrý výber operátora firmám pomôže zvýšiť produktivitu a ušetriť náklady.

Telekomunikační operátori totiž už dávno neponúkajú len pevné linky, internet, alebo mobilné paušály. My v Slovak Telekome neustále prinášame inovácie a nové technológie. Náš profesionálny personál je pripravený aj na tie najnáročnejšie požiadavky – či už potrebujete vybrať optimálnu kombináciu služieb pre firmu, nájsť nové nástroje pre podporu vášho biznisu, alebo sa rozhodnete presunúť podnikové systémy do cloudu.

Pozrite sa, čo o nás hovoria naši zákazníci:

Načítavám video...

Viac info nájdete na: www.telekom.sk/biznis

Bude dobre!

Firmy a dokonca aj jednotlivci sa zomkli, aby si navzájom pomohli prekonať toto neľahké obdobie.

V pôrodnici v Šaci sa rodí stále viac detí

V pôrodnici Nemocnica Košice-Šaca a.s. 1. súkromná nemocnica, člen skupiny AGEL, sa v tomto roku narodilo už 436 bábätiek.

Chic, fully-equipped offices in prime Bratislava locations

Book a tour of these trendy offices in Eurovea or Zuckermandel and enjoy a FREE 2 HOURS in our meeting rooms.