4G od O2 už aj v Nitre

Rýchle načítavanie stránok bez čakania, počúvanie hudby priamo z internetu vo vysokej kvalte, či bleskové sledovanie videa.

Rýchle načítavanie stránok bez čakania, počúvanie hudby priamo z internetu vo vysokej kvalte, či bleskové sledovanie videa. To všetko začína so 4G LTE technológiou, ktorá posúva možnosti mobilného internetu na vyššiu úroveň. Odteraz Vám ju O2 prináša aj do Vášho mesta.

4G od O2 už v najväčších mestách

O2 rozširuje pokrytie vlastnej 4G LTE siete už do 13 najväčších miest na Slovensku. Ak sa teda pohybujete po Bratislave, Košiciach, Trnave, Nitre, Martine a Vrútkach, Žiline, Prešove, Trenčíne, Považskej Bystrici, Banskej Bystrici, Prievidzi a Bojniciach, Poprade alebo Zvolene, rýchlosť 4G si Vás do polovice decembra všade nájde. V budúcom roku O2 toto pokrytie najrýchlejšou sieťou zvýši na takmer 60 % populácie Slovenska.

Ako na 4G od O2

Na to, aby ste ako O2 zákazník mohli využívať rýchly 4G internet, si nemusíte nič aktivovať a ani platiť ďalšie poplatky. Jednoducho Vám stačí byť v pokrytí 4G sieťou od O2 a mať LTE SIM kartu a k tomu telefón alebo tablet, ktoré sú schopné v 4G sieti pracovať. Potrebné je mať aktivovaný akýkoľvek dátový balíček, alebo program, ktorého súčasťou sú aj dáta.

Čo potrebujete na 4G?

obr-c-3-r323_res.jpg

Tipy od O2:

4G SIM karta

Zistite, či vaša karta podporuje 4G LTE internet prostredníctvom bezplatnej SMS s textom 4G na číslo 99222. Ak nie, O2 Vám ju vymení bezplatne v ktorejkoľvek predajni.

4G pokrytie

To, či sa nachádzate v 4G pokrytí od O2 si overíte jednoducho na internetových stránkach operátora na www.o2.sk/internet/4g

O2 Internet s bonusom Mini s tabletom už od 10

Ak chcete byť neustále online a nepresurfujete príliš veľa, O2 pripravilo program O2 Internet s bonusom Mini, kde za 9 eur mesačne získate 1 GB dát a bonus na zariadenie vo výške 96 eur.

Najlepšie si 4G LTE užijete s novým tabletom

Aby ste rýchly internet v 4G LTE sieti mohli využívať naplno, je dobré mať predplatený dostatočne veľký balík dát. Okrem O2 Internet s bonusom Mini pre Vás O2 pripravilo program O2 Internet s bonusom, ku ktorému dostanete 7 GB dát a bonus na kúpu zariadenia vo výške 264 eur. To všetko za 20 eur mesačne. Viac na www.o2.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu