V roku 2015 HomePro opäť rástlo rýchlym tempom

Správcovská spoločnosť HomePro sa opäť zaradila na popredné miesta v rýchlosti rastu správcovských spoločností v Bratislave.

Bratislava v roku 2015 opäť zažíva stavebný boom. Novostavby vznikajú takmer vo všetkých častiach Bratislavy a blízkeho okolia. Rozostavaných je niekoľko tisíc nových bytov a priaznivá situácia na trhu umožňuje budúcim vlastníkom vyberať naozaj zo širokej ponuky bytov. Rok 2016 bude v tomto ohľade minimálne porovnateľný s rokom 2015, ak nie lepší. Vzhľadom na to, že každá novostavba, či už ide o bytový dom, alebo polyfunkčný objekt, potrebuje svojho správcu, je toto obdobie priaznivé aj pre správcovské spoločnosti, ktoré sa uchádzajú o dôveru developerov a investorov.

Správcovská spoločnosť HomePro sa špecializuje na novostavby, pričom väčšina spravovaných bytových domov sú práve novostavby. Do rokovania o správe vznikajúcej novostavby vstupuje HomePro už počas výstavby a spoločne s investorom rieši celý projekt z hľadiska správy. Často krát vie HomePro poukázať na prípadné chyby, alebo nedostatky projektu, ktoré by mohli budúcim vlastníkom znepríjemniť bývanie, alebo zabrániť spravodlivému rozpočítaniu nákladov medzi jednotlivých vlastníkov bytov a nebytových priestorov. Investori tento prístup oceňujú, keďže spokojní zákazníci, ktorí sa stanú vlastníkmi bytov v ich novostavbách, majú tendenciu sa pri ďalšej kúpe bytu obrátiť opäť na rovnakého investora a zaujímať sa o byt v jeho novom projekte.

„Investori bytových domov a polyfunkcií, ktorí nám zverili svoj objekt do správy pri kolaudácii, sa zvyknú na nás automaticky obrátiť pri svojom novom projekte“ hovorí Andrej Dula, riaditeľ spoločnosti HomePro. „Taktiež to platí pri etapovitej výstavbe, ktorá je dnes veľmi moderná, pri ktorej preberáme do správy postupne všetky etapy výstavby projektu, až pokým nie je projekt hotový a všetky byty a nebytové priestory v ňom odovzdané vlastníkom“ dopĺňa Andrej Dula.

Aj v roku 2016 sa bude HomePro uchádzať o dôveru investorov a vlastníkov bytových domov a polyfunkcií, pričom už na začiatku roku 2016 opäť plánuje nové akvizície bytových domov, ktoré by mali HomePro posunúť cez hranicu 3 500 bytov v správe. HomePro sa bude naďalej snažiť prinášať svojim klientom modernú, transparentnú a flexibilnú správu nehnuteľností.

Zoznam bytových domov, ktoré HomePro v roku 2015 prevzalo do správy:

Punta, Čiližská 5

punta2-r221_res.jpg

Svetlá a Slávičie údolie, Svetlá 8-10 a Slávičie údolie 41

slavicie-r419_res.jpg

Melrose - 3 etapa, Starorímska 12

melrose-r422_res.jpg

Gaštanová Alej fáza III., Firmová 1-11

gastanka3-r441_res.jpg

Ružinovská jednička, Ružinovská 1

ruzinovska1-zemna-r978_res.jpg

Modrá guľa, Suché mýto 4-6

modra-gula-r454_res.jpg

TAMMI, Saratovská

tammi-zmena-r460_res.jpg

Machnáč - Jedľa, Javor, Gaštan, Jaseň, Drotárska cesta

machnac-zmena-r518_res.jpg

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.