Hľadáte originálny vianočný darček? Skúste naše tipy

Zima sa blíži, reklamy nás atakujú na plné obrátky a tak začíname rozmýšľať nad vianočným darčekom. Jasné, môžete ich vybaviť za pár hodín v nákupnom centre. Ale čo tak vymyslieť niečo zaujímavejšie?

Darujte darček, ktorý vykúzli úsmev na tvári, vyvolá reakciu typu "waw" a na ktorý sa bude ešte dlho spomínať. Presne takým môže byť zážitkový darček. Pretože vďaka nemu môžete splniť tajné sny. A o to na Vianoce ide.

Ponuka zážitkov je na Slovensku naozaj bohatá. "Aktuálne ponúkame viac ako 200 rôznych zážitkov po celom Slovensku. Od adrenalínových zážitkov, cez vyhliadkové lety, jazdy na superšportoch až po kurzy a netradičné pobyty,” povedal Tomáš Fábry zo zážitkovej agentúry NajZážitky.sk.Ak sa rozhodnete pre kúpu zážitku, vyhnete sa preplneným obchodným centrám. Väčšina agentúr Vám dokonca doručí poukaz na zážitok aj v darčekovom balení. "Darovanie zážitku je ideálne pre tých, ktorí si nechávajú kúpu darčekov na poslednú chvíľu. S našou službou E-poukaz je možné poukážku okamžite doručiť na e-mail, ” dodal Zdenko Majer z agentúry EnjoyZazitky.sk.Nechajte tieto Vianoce vyniknúť svoju kreativitu a určite zistíte, prečo sú zážitky dôležitejšie, ako veci.

formula

Tipy na Vianočné darčeky pre mužov

Čo kúpiť mužovi? Autá, lietadlá, zbrane a iné hračky pre veľkých. Presne to ich baví najviac. Stačí vsadiť na overené mužské "zábavky”.Splňte mu sen jazdou na jednom z najrýchlejších áut na svete - Arieli Atom. Zažije tak neuveriteľné zrýchlenie z 0 na 100 km/h za 2,7s. Alebo ho posaďte do lietadla, aby si vyskúšal pilotovanie lietadla priamo vo vzduchu. Miluje adrenalín? Bungee jumping zo žeriavu alebo tandemový zoskok preverí jeho odvahu.

masaz

Tipy na vianočné darčeky pre ženy

Potrebujete kúpiť darček pre ženu? Hotová mission impossible.Čo tak ju nechať poriadne si užiť tandemový paragliding? Alebo z nej vďaka Škole šmykuurobte majsterku v ovládaní svojho nákupného tátoša na vode aj na snehu. Niečo menej akčné? Doprajte jej zaslúžený relax. Takej čokoládovej masáži sa zaručene poteší.Bez ohľadu na to, aký darček tieto Vianoce vyberiete, nezabudnite si ich naplno užiť.

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.