Potěšte svůj protějšek luxusní vůní BVLGARI

Rok 1884 vdechl život italské značce BVLGARI. Nadčasová krása místního umění se otiskla do jednotlivých produktů této již tradiční společnosti, kterou miluje celý svět. Zakladatelem byl Sotirio Bvlgari, který svou společnost pojmenoval podle svého rodu výrobců stříbrných šperků.

Ty se nakonec odráží na prestižních flakónech jednotlivých parfémů, kterými se voní nejenom zahraniční celebrity. BVLGARI Crystalline Omnia ukrytá v typickém kruhovitém flakónu, který firma s oblibou používá, je dámskou vůní inspirovanou krystaly. Stanete se tak dokonalým a symetrickým epicentrem světa, kolem kterého se bude točit nejeden muž , o což se postará bambus, nashi, lotosový květ i dřevo.

1-r457_res.jpg

BVLGARI Omnia Coral pak polichotí zejména ženám milujícím ovoce v kombinaci s kořením, Omnia Coral se totiž skládá z granátového jablka, cedru, bergamotu, ibišku a léčivé kustovnice.

2-r442_res.jpg

Téměř čerstvou pánskou vůní je rumový BVLGARI Man in Black z roku 2014 (rum, iris, kůže, tuberóza, guajakové dřevo a benzoin), která má však daleko od laciné pirátské vůně, nebojte se, že byste byli zahaleni do alkoholového oparu. Naopak, tato luxusní vůně ještě luxusnější značky oslavuje moderního muže se svým stylem a šarmem. To, že každý muž potřebuje čas na sebe i své přátele, Man in Black oslavuje touto siestou odpočinku, a zároveň nedělá z muže unaveného a strhaného patrona.

3-r913_res.jpg

BVLGARI AQVA Pour Homme je naopak poněkud lehčí, svěží a mořskou vůní, která je balená ve skleněné kouli. Ukrývá mořskou trávu Posidoniu, Svatolínu, ambru, ale i mandarinku a pomeranč, snad utopené ve slaném moři. Vůně osvěží, avšak nehodí se do zimního období, které naopak vyžaduje teplé tóny vůní, kterým je například zmiňovaná láhvička s parfémem Man in Black.

31979-thickboxdefault-r164_res.jpg

Vlani sme si vyberali z vyše pol milióna inzerovaných áut

Oproti ostatným krajinám Vyšehradskej štvorky boli u nás vozidlá najmladšie, no aj raz tak drahé

V centre našej pozornosti sú zákazníci. Už 50 rokov

„Nikdy som to neoľutoval,“ povedal o svojej životnej dráhe Josef Schwarz, ktorý v roku 1930 založil predchodcu dnešného Kauflandu

Začiatok roka patrí dani z nehnuteľností

Povinnosť má každý, kto v roku 2017 predal alebo nadobudol nehnuteľnosť.

Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.