Mikuláš a tancujúce psíky? Takúto dvojicu nájdete len v Poluse!

Posledných pár víkendov pred Vianocami sa zvyčajne nesie v znamení nákupnej horúčky. No v Poluse prebiehajú predvianočné nákupy v úplne inej atmosfére, a verte, bude sa vám páčiť!

Posledných pár víkendov pred Vianocami sa zvyčajne nesie v znamení nákupnej horúčky. No v Poluse prebiehajú predvianočné nákupy v úplne inej atmosfére, a verte, bude sa vám páčiť! Tu sa vo veľkom pečie, tancuje, čaruje, zabáva, spieva... skrátka, nenudí a už tobôž nestresuje. Pozrite sa, ako vyzeral mikulášsky víkend v Poluse.  mikulas-r318_res.jpghavkodeti2-r619_res.jpg

havko2-r119_res.jpg

Veľká mikulášska akcia v prvom nákupnom centre na Slovensku odštartovala už v sobotu, ako inak – návštevou troch hviezd dňa, Mikuláša, čerta a anjela. Privítať ich prišli stovky detí a žiadne z nich neodišlo bez sladkej odmeny. O dobrú náladu sa počas soboty i nedele starala známa muzikálová speváčka a moderátorka Veronika Hatala a nechýbali ani žonglérske či kúzelnícke čáry-máry v podaní zručného Slíža Perfecta a obľúbeného kúzelníka.slizo-a-deti-r997_res.jpg

A ak ste si mysleli, že už ste videli všetko, v sobotu v Poluse vás vyviedlo z omylu vystúpenie tancujúcich psíčkov – áno, čítate správne! Štvornohé pohybovo zdatné celebrity si získali srdcia malých i veľkých návštevníkov a zožali zaslúžený úspech. Nechýbal ani predvianočný workshop. Tím školy varenia Radosť variť v Poluse s asistenciou skvelých animátorov a herečky Zuzky Vačkovej pomáhal deťom zdobiť vianočné koláčiky, mafiny a medovníčky.zuzka-zdobi-s-detmi-r153_res.jpg

Nestihli ste Mikuláša v Poluse? Nič sa nedeje!

Kým sa vyspíte do Vianoc, čaká na vás ešte niekoľko akčných predvianočných  polusáckych víkendov. Najbližšie sa stretneme už 12. a 13. decembra pri zdobení stromčeka a výrobe domácich vianočných dekorácií, a posledný víkend pred Štedrým dňom, 19. a 20. decembra, opäť otvoríme dvere kulinárskych dielničiek  v spolupráci so školou varenia. Ak sa vám ešte v duši nerozhostil ten pravý vianočný pocit, príďte si poň do Polusu!

www.polus.skdetizdobia-r878_res.jpg

kuzelnik-r633_res.jpg

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.