Štvrtok, 12. december, 2019 | Meniny má Otília

Obdarujte sa cestovným poukazom na 100 € od ZUNO

Online banka ZUNO odštartovala decembrovú Vianočnú kampaň, v rámci ktorej žiadosť o pôžičku, refinancovanie alebo založenie účtu odmení darčekom vo forme cestovného poukazu v hodnote 100 €.

Poukaz môže získať každý, kto počas decembra požiada o otvorenie účtu v eurách a najneskôr do konca januára 2016 zaplatí platobnou kartou aspoň 10 €. Darček môže získať aj za žiadosť o PÔŽIČKU alebo REFINANCOVANIE a získa od banky finálnu ponuku.

• Viac na https://www.zuno.sk/vianoce-2015

Veľký darčekový test

"Súčasťou Vianočnej kampane bude aj online hra s názvom Veľký darčekový test, v ktorom si hráč otestuje svoju vianočnú empatiu a zistí, či vie vyberať tie správne darčeky. Hra je založená na interakcii s našimi hlavnými hrdinami z reklám a súťažiaci v nej môžu vyhrať skvelé ceny," približuje podrobnostimarketingová expertka ZUNO Zuzana Nemčeková.

Veľký darčekový test hrajte tu

Podporou darčekovej akcie je aj 10-sekundový sponzorský odkaz, v ktorom spievajú herci z aktuálnej reklamy ZUNO. Spot je nasadený v televíziách JOJ Group od 1. do 20. decembra. Ďalšie pórom potom zabezpečia aj bannery, PPC, Facebook a YouTube.

Načítavám video...

Koncept vytvoril tím ZUNO v spolupráci s agentúrou Gunpowder.

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,5 miliónov čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

Vianočné trhy vďaka inovácii pomáhajú rodinám v ohrození

Vďaka Good Pay poputuje za každú platbu kartou na trhoch príspevok OZ Návrat.

Triedený odpad nekončí na jednej kope. Vysvetľujeme to už roky

Ako sa financuje zber triedeného odpadu, prečo sa v obciach na Slovensku triedi rôznymi spôsobmi?

Výnos 5,5 % alebo 15 % p.a.?

V Proxente sa výška výnosu mení podľa výšky a dĺžky investície a podľa typu cenného papiera