Obdarujte sa cestovným poukazom na 100 € od ZUNO

Online banka ZUNO odštartovala decembrovú Vianočnú kampaň, v rámci ktorej žiadosť o pôžičku, refinancovanie alebo založenie účtu odmení darčekom vo forme cestovného poukazu v hodnote 100 €.

Poukaz môže získať každý, kto počas decembra požiada o otvorenie účtu v eurách a najneskôr do konca januára 2016 zaplatí platobnou kartou aspoň 10 €. Darček môže získať aj za žiadosť o PÔŽIČKU alebo REFINANCOVANIE a získa od banky finálnu ponuku.

• Viac na https://www.zuno.sk/vianoce-2015

Veľký darčekový test

"Súčasťou Vianočnej kampane bude aj online hra s názvom Veľký darčekový test, v ktorom si hráč otestuje svoju vianočnú empatiu a zistí, či vie vyberať tie správne darčeky. Hra je založená na interakcii s našimi hlavnými hrdinami z reklám a súťažiaci v nej môžu vyhrať skvelé ceny," približuje podrobnostimarketingová expertka ZUNO Zuzana Nemčeková.

Veľký darčekový test hrajte tu

Podporou darčekovej akcie je aj 10-sekundový sponzorský odkaz, v ktorom spievajú herci z aktuálnej reklamy ZUNO. Spot je nasadený v televíziách JOJ Group od 1. do 20. decembra. Ďalšie pórom potom zabezpečia aj bannery, PPC, Facebook a YouTube.

Načítavám video...

Koncept vytvoril tím ZUNO v spolupráci s agentúrou Gunpowder.

Riešenie kolízií áut - exkluzivní autokamera MiVue 766 WiFi

Mio MiVue 766 Wifi zaznamená jízdu senzorem Sony a s GPS, upozorní na nehody, má dotykový displej, upozornění na radary ad. funkce

Venujte na Vianoce darček plný informácií!

Darujte svojim najbližším hodnotné informácie po celý rok s predplatným SME.sk

Problém s darčekom? 10 perfektných tipov na Vianočné darčeky!

Prinášame vám niekoľko super tipov na darčeky pre celú rodinu, ktoré potešia nie len pod Vianočným stromčekom ale aj po sviatkoch.

Slovensko bude vo svete reprezentovať projekt Zachráň včely

Slovensko patrí k špičke v oblasti technológií a projekt Zachráň včely je toho dôkazom.