Sobota, 19. október, 2019 | Meniny má Kristián

Vyhrajte viackrát s jediným tiketom!

Tipujte s čo najvyšším kurzom a získajte prémiu 10 000 eur.

Tipujte s čo najvyšším kurzom a získajte 10 000 eur

Keďže na Vianoce si treba dopriať, Niké pre vás pripravila hru, v ktorej môžete svoje výherné tikety zhodnotiť hneď viackrát. Stačí tipovať každý deň s čo najvyšším kurzom a zapojiť sa tak do súťaže NAJLEPŠÍ TIPÉR o 140 denných prémií vo výške 100 eur a špeciálnu prémiu 10 000 eur na záver. Celkovo rozdelí Niké svojim tipérom 24 000 eur!

zdvihnite kurz čo najvyššie a vyhrajte 10 000 eur!

Základom je tipovať každý deň! Denné prémie totiž získa vždy desať hráčov s najvyššími výhernými kurzami. Ak si podáte v daný deň viac tiketov, môžete získať dokonca aj viac denných 100-eurových prémií.

Ako získať špeciálnu prémiu 10 000 eur? Natipujte si kedykoľvek do 20. decembra tiket s čo najvyšším kurzom. Ak bude výherný a dosiahnete na ňom vyšší kurz ako ostatní hráči, stanete sa práve vy najlepším tipérom.

Zapojte sa do súťaže NAJLEPŠÍ TIPÉR v pobočkách Niké, na internete či s najlepšou mobilnou aplikáciou pre tipérov. Nechajte svoje výherné tikety zarobiť ešte viac!

Pozrite si priebežné poradie a zdvihnite kurz ešte vyššie!

Firma BONATO oddlžila svojich klientov v sume 100 000 000 Eur

Spoločnosť, ktorá pomáha ľuďom s dlhmi.

Ako manažovať 16 miliónov dielov denne?

Nová Riadiaca Veža bude v reálnom čase manažovať polohu vyše 16 miliónov dielov

Karibik: Dokonalý oddych v špičkových hoteloch

Nielen palmy, pláže a slnko vás čakajú v Karibiku, ale aj relax v top hoteloch.