Prvý ročník Vianočnej univerzity

V utorok 1. decembra 2016 sa uskutočnil prvý ročník Vianočnej univerzity, ktorý pripravili v rámci svojich predmetov a programu Talentway študenti Obchodnej fakulty.

V utorok  1. decembra 2016 sa uskutočnil prvý ročník Vianočnej univerzity, ktorý pripravili v rámci svojich predmetov a programu Talentway študenti Obchodnej fakulty.

Obchodná fakulta ožila vianočným duchom a prekvapila nielen účastníkov z radu študentov a učiteľov, ale i samotných organizátorov.  Nimi boli hlavne študenti prvého ročníka predmetu Marketing, ktorí sa vďaka príprave vianočného podujatia naučili ako robiť marketing v praxi, to znamená od zistenie potrieb zákazníka, marketingového výskumu, marketingovú kampaň až po samotné realizovanie podujatia. To, že to prváci zvládli svedčí nielen vysoký počet návštevníkov, ale aj zisky z predaja, ktoré boli pre mnohých ich prvými zárobkami. Návštevníci si mohli okrem nákupu darčekov pochutiť na vianočných dobrotách či pripiť s vianočným punčom.

img0033-r956_res.jpg

K projektu sa pridali aj  študenti štvrtého ročníka predmetu Inovačný manažment, ktorí prezentovali výsledky semestrálnych projektov pre partnerov z praxe ako napríklad značky Bikonour, Mommina, Marsen či spoločnosť Lidl.

img0243-r213_res.jpg

Dekan Obchodnej fakulty EU v Bratislave Štefan Žák

Program Vianočnej univerzity bol rovnako bohatý ako stánky študentov. O otvorenie trhov a rozsvietenie  stromčeka sa postaral dekan Obchodnej fakulty  Štefan Žák, ktorí vysoko ocenil a privítal aktivitu študentov a poďakoval  tvorcom Vianočnej univerzity Kataríne Chomovej a Petrovi Filovi za skvelú organizáciu celej akcie. O zábavu sa ďalej postarala roková skupina Paradox či latino a break dance tanečníci.

Vlani sme si vyberali z vyše pol milióna inzerovaných áut

Oproti ostatným krajinám Vyšehradskej štvorky boli u nás vozidlá najmladšie, no aj raz tak drahé

V centre našej pozornosti sú zákazníci. Už 50 rokov

„Nikdy som to neoľutoval,“ povedal o svojej životnej dráhe Josef Schwarz, ktorý v roku 1930 založil predchodcu dnešného Kauflandu

Začiatok roka patrí dani z nehnuteľností

Povinnosť má každý, kto v roku 2017 predal alebo nadobudol nehnuteľnosť.

Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.