Mikulášske oslavy pre malých pacientov

Tohtoročných Mikulášskych osláv, ktoré sa konali v pondelok 7. decembra 2015 v nemocnici Detskej kardiochirurgie na Kramároch v Bratislave, sa zúčastnili aj členovia nášho Stavbárskeho srdca.

Tohtoročných Mikulášskych osláv, ktoré sa konali v pondelok 7. decembra 2015 v nemocnici Detskej kardiochirurgie na Kramároch v Bratislave, sa zúčastnili aj členovia nášho Stavbárskeho srdca - Bc. Lukáš Poctavek (I-AKP), Matej Bezecný (B-TMS) a Bc. Marek Kocourek (I-AKP).

mikulášske oslavy pre malých pacientov

„Strávili sme príjemné popoludnie v kruhu bývalých aj súčasných pacientov Detskej kardiochirurgie, ktorým sme priniesli sladkosti a ovocie. Akciu prišlo podporiť veľa známych osobností (Adela Banášová, Peter Modrovský, Ady Hajdu, Henrich Krejča a ďalší ). Je to pre nás naozaj česť a radosť, že môžeme byť súčasťou takýchto podujatí, ktorých cieľom je vyčariť úsmev na tvárach detí, ktoré ležia v nemocnici.´´

Primár oddelenia Detskej kardiochirurgie MUDr. Matej Nosáľ, PhD. na záver skonštatoval: “Ďakujem všetkým, bol to jeden z dní, ktorý sa niesol v duchu pre nás vzácnej detskej radosti!“

Bc. Marek Kocourek, I-AKP Stavebná fakulta STU

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.