Ako si uľahčiť vianočné nákupy

Vieme o spôsobe, ktorý vám zjednoduší nakupovanie a skráti rady pri pokladniach.

Vieme o spôsobe, ktorý vám zjednoduší nakupovanie a skráti rady pri pokladniach.

Bezkontaktné platby nám šetria čas pri pokladni už pár rokov. Túto možnosť oceňujeme najmä v období, kedy sa predajne prirodzene zapĺňajú vášnivými lovcami vianočných darčekov. Avšak naše možnosti sa posunuli oveľa ďalej. Platiť vieme bezkontaktne už aj bez pomoci karty. Pri platbe si vystačíme s vlastným mobilným telefónom.

Platobnú kartu môžete nechať doma

Aj vďaka spolupráci Tatra banky s mobilnými operátormi Orange a O2 môžeme používať mobilné platby. Na zrealizovanie platby mobilom je potrebný mobil s funkciou NFC a SIM karta podporujúca technológiu NFC od mobilného operátora a tiež aktivovaný produkt Mobilné platby v Tatra banke.

Ako platiť mobilom

Platba mobilom funguje rovnako ako bezkontaktná platba kartou.  Sta­čí  iba pril­ožiť mo­bil k bez­kon­tak­tné­mu ter­mi­ná­lu a za­pla­tiť za ľu­bo­voľ­ný to­var rýchlo, pohodlne a bezpečne. Pri tovare nad 20 € jednoducho zadáte PIN a platba sa zrealizuje.

Ušetrite 5 % z každého vianočného nákupu

Vďaka mobilným platbám môžete ušetriť až 5 % z ceny nákupu. Do 31. decembra 2015 vám Tatra banka vráti na účet 5 % späť z každej platby mobilom.

Kde môžete platiť mobilom

• všade tam, kde akceptujú bezkontaktné platby
  • na internete

Pomocou Mobilných platieb môžete realizovať nákup aj cez internet. Všetky údaje o karte, potrebné pre online nákup, nájdete priamo v aplikácii Mobilné platby.

Plaťte štýlovo mobilom. Zistite viac o Mobilných platbách .

Prihláste sa a vložte PR článok

Eilat: Slnko, teplo a zábava

Izraelské letovisko pri Červenom mori láka Slovákov za teplom počas celého roka.

Ku kuchynskej linke dostanete obývačku či vstavané skrine za 50%

2M Interier začínala ako malá rodinná firma s výrobou kancelárskeho nábytku.

Exkurzia študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Exkurzia sa konala v rámci predmetu Progresívne stavebné materiály a konštrukcie.

Prichádza Black Friday, jazdenku môžete mať so zľavou 2000 eur

Najväčší predajca ojazdených automobilov pripravil od piatku do nedele tohtoročné najvýraznejšie zníženie cien áut