Ako si uľahčiť vianočné nákupy

Vieme o spôsobe, ktorý vám zjednoduší nakupovanie a skráti rady pri pokladniach.

Vieme o spôsobe, ktorý vám zjednoduší nakupovanie a skráti rady pri pokladniach.

Bezkontaktné platby nám šetria čas pri pokladni už pár rokov. Túto možnosť oceňujeme najmä v období, kedy sa predajne prirodzene zapĺňajú vášnivými lovcami vianočných darčekov. Avšak naše možnosti sa posunuli oveľa ďalej. Platiť vieme bezkontaktne už aj bez pomoci karty. Pri platbe si vystačíme s vlastným mobilným telefónom.

Platobnú kartu môžete nechať doma

Aj vďaka spolupráci Tatra banky s mobilnými operátormi Orange a O2 môžeme používať mobilné platby. Na zrealizovanie platby mobilom je potrebný mobil s funkciou NFC a SIM karta podporujúca technológiu NFC od mobilného operátora a tiež aktivovaný produkt Mobilné platby v Tatra banke.

Ako platiť mobilom

Platba mobilom funguje rovnako ako bezkontaktná platba kartou.  Sta­čí  iba pril­ožiť mo­bil k bez­kon­tak­tné­mu ter­mi­ná­lu a za­pla­tiť za ľu­bo­voľ­ný to­var rýchlo, pohodlne a bezpečne. Pri tovare nad 20 € jednoducho zadáte PIN a platba sa zrealizuje.

Načítavám video...

Ušetrite 5 % z každého vianočného nákupu

Vďaka mobilným platbám môžete ušetriť až 5 % z ceny nákupu. Do 31. decembra 2015 vám Tatra banka vráti na účet 5 % späť z každej platby mobilom.

Kde môžete platiť mobilom

• všade tam, kde akceptujú bezkontaktné platby
  • na internete

Pomocou Mobilných platieb môžete realizovať nákup aj cez internet. Všetky údaje o karte, potrebné pre online nákup, nájdete priamo v aplikácii Mobilné platby.

Plaťte štýlovo mobilom. Zistite viac o Mobilných platbách .

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.