Ako si uľahčiť vianočné nákupy

Vieme o spôsobe, ktorý vám zjednoduší nakupovanie a skráti rady pri pokladniach.

Vieme o spôsobe, ktorý vám zjednoduší nakupovanie a skráti rady pri pokladniach.

Bezkontaktné platby nám šetria čas pri pokladni už pár rokov. Túto možnosť oceňujeme najmä v období, kedy sa predajne prirodzene zapĺňajú vášnivými lovcami vianočných darčekov. Avšak naše možnosti sa posunuli oveľa ďalej. Platiť vieme bezkontaktne už aj bez pomoci karty. Pri platbe si vystačíme s vlastným mobilným telefónom.

Platobnú kartu môžete nechať doma

Aj vďaka spolupráci Tatra banky s mobilnými operátormi Orange a O2 môžeme používať mobilné platby. Na zrealizovanie platby mobilom je potrebný mobil s funkciou NFC a SIM karta podporujúca technológiu NFC od mobilného operátora a tiež aktivovaný produkt Mobilné platby v Tatra banke.

Ako platiť mobilom

Platba mobilom funguje rovnako ako bezkontaktná platba kartou.  Sta­čí  iba pril­ožiť mo­bil k bez­kon­tak­tné­mu ter­mi­ná­lu a za­pla­tiť za ľu­bo­voľ­ný to­var rýchlo, pohodlne a bezpečne. Pri tovare nad 20 € jednoducho zadáte PIN a platba sa zrealizuje.

Ušetrite 5 % z každého vianočného nákupu

Vďaka mobilným platbám môžete ušetriť až 5 % z ceny nákupu. Do 31. decembra 2015 vám Tatra banka vráti na účet 5 % späť z každej platby mobilom.

Kde môžete platiť mobilom

• všade tam, kde akceptujú bezkontaktné platby
  • na internete

Pomocou Mobilných platieb môžete realizovať nákup aj cez internet. Všetky údaje o karte, potrebné pre online nákup, nájdete priamo v aplikácii Mobilné platby.

Plaťte štýlovo mobilom. Zistite viac o Mobilných platbách .

Začiatok roka patrí dani z nehnuteľností

Povinnosť má každý, kto v roku 2017 predal alebo nadobudol nehnuteľnosť.

Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.

Tipy pre atraktívne poprsie po dojčení. Plastike povedzte nie

Máte za sebou obdobie dojčenia, no vaše prsia na tie pôvodné vôbec nepodobajú? Našťastie to nemusí byť trvalá zmena.

Stanovisko spoločnosti Advokátska kancelária JUDr. Radomír Bžán

Naša advokátska kancelária nemôže štátu zaplatiť DPH a daň z príjmu za rok 2017 zo zablokovanej odmeny.