Krajšie Vianoce s online pôžičkou

Každému z nás sa môže stať, že si zrazu, z rôznych dôvodov, potrebuje rýchlo požičať peniaze.

Každému z nás sa môže stať, že si zrazu, z rôznych dôvodov, potrebuje rýchlo požičať peniaze. No nie vždy pomôže rodina či kamarát. Ak potrebujete pôžičku naozaj súrne, nezostáva vám nič iné, ako sa obrátiť na rôzne finančné inštitúcie. V štandardných bankách však môžete naraziť na zdĺhavé byrokratické procesy a v nebankových spoločnostiach na vysoké úroky. Ako sa teda zorientovať na trhu rýchlych pôžičiek?

Len malé sumy

Cieľom rýchlych pôžičiek je pomôcť spotrebiteľom zvládnuť nečakané výpadky príjmov alebo náhle výdavky. Vyznačujú sa zrýchleným procesom spracovania žiadostí a výška pôžičky sa pohybuje v stovkách eur. Pomerne krátka je aj doba splácania, väčšinou do jedného roka a v tomto rozpätí si viete dĺžku jej splácania prispôsobiť.

Z pohodlia domova

Ľudia dnes radi vybavujú všetko z pohodlia domova. Najmä keď vám na to stačí počítač s pripojením na internet. Aj rýchle pôžičky viete vybaviť cez internet, stačí vyplniť a odoslať jednoduchý formulár. Po odsúhlasení zmluvných dokumentov a po schválení vám pošlú peniaze.

Čas sú peniaze

Asi najväčšou výhodou online pôžičiek je ich rýchlosť. Napríklad vyplnenie jednoduchého formulára vo Ferratum Bank vám nezaberie viac ako 10 minút a starosti si nemusíte robiť ani so zbytočnými papierovačkami. Podmienkou je vek nad 18 rokov, pravidelný príjem a ručiteľ. Potom stačí už len počkať na peniaze, ktoré vám prídu na bankový účet alebo poštovou poukážkou.

Spoľahlivý partner

Na trhu pôsobí obrovské množstvo subjektov, ktoré sa zaoberajú pôžičkami. Najľahšia cesta k peniazom v tomto prípade ani zďaleka nemusí byť najvýhodnejšia, preto si ich dôkladne preverte. V prvom rade si poriadne preštudujte zmluvu o pôžičke. Sledujte výšku splátok, dobu splácania, ročnú percentuálnu úrokovú sadzbu a hlavne sankcie pri nedodržaní termínov splátok. Nemenej dôležitá je aj história spoločnosti a forma, akou sa prezentuje. Skupina Ferratum napríklad pôsobí vo viac ako 20 rôznych krajinách a jej služby už využilo viac než 1,5 milióna spokojných zákazníkov. Samozrejme niet nad osobnú skúsenosť, takže sa pokojne popýtajte známych.

Klient na prvom mieste

Online servis musí byť bezpečný a spoľahlivý. V prvom rade vám musí šetriť čas, čo je jeden z najväčších benefitov, pre ktorý sa čoraz viac zákazníkov vracia k online pôžičkám. Ferratum Bank má v rámci služieb zákazníkom prehľadne vypracovaný systém postupov aj v prípade omeškania, či neplatenia pôžičiek a úverov. Rovnako ako iné inštitúcie poskytujúce úvery, aj Ferratum Bank v takýchto prípadoch odporúča kontaktovať ich skôr, než dôjde k omeškaniu. Vtedy ešte možno splátkový kalendár upraviť, prípadne nastaviť.

Vianočné obdobie kladie každoročne vysoké nároky na naše peňaženky. Ak teda uvažujete o online pôžičke, zvoľte si takú, ktorá vás nezaťaží zdĺhavým papierovaním, má prehľadne stanovené podmienky a spoľahlivý zákaznícky servis.

document-page-001-r352_res.jpg

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.