Natrieť Plastové okno?

Existuje náter plastových okien? Nebol by zlý nápad natrieť už osadené biele plastové okná, ale bohužiaľ je ešte veľmi málo skúseností v tomto smere. Prečo by sme chceli zmeniť

Zmena farby plastových okien?

zmena farby? Zmena farby?

Existuje náter plastových okien?

Nebol by zlý nápad natrieť už osadené biele plastové okná, ale bohužiaľ je ešte veľmi málo skúseností v tomto smere. Prečo by sme chceli zmeniť farbu plastových okien? čítaj ďalej..

fantázia farieb okien.

Naše riešenieDoporučujeme si vybrať farebné prevedenie drevodekor (napr. orech), ktorý sa Vám bude páčiť vždy. Budete vedieť kombinovať farbu fasády a interierové doplnky. Keď ste si už namontovali okná v bielej farbe, doporučujeme zladiť farbu fasády tak aby biele okná ukázali svoju jedinečnosť. Napríklad modernú bledosivú farbu fasády s čiernou strechou. Tiež si pozrite farebné prevedenie plastových okien.

SPÄŤ logo 1logo 2logo 4logo 3 NAVIGÁCIASLUŽBYSLEDUJTE NÁSKONTAKT
  • TEL.: 00421 35 7701 044
  • MOBIL: 00421 917 529 855

TEL.: 00421 35 7701 044 -MOBIL: 00421 917 529 855 -Copyright © 2004 - 2050 by Inter Okno s.r.o.! All rights reserved!

Stavebná fakulta hostila medzinárodnú konferenciu CSASC

V dňoch 11. a ž 14. septembra sa na Stavebnej fakulte STU v Bratislave uskutočnila piata medzinárodná konferencia CSASC 2018

Cestárske kariérne dni 2018 na SvF

Takmer 30 stredoškolákov sa zúčastnilo Cestárskych kariérnych dní na pôde Stavebnej fakulty STU v Bratislave.

Najužitočnejšia appka

Uľahčí život všetkým rodičom i zábudlivcom

IKEA je postavená na tých správnych hodnotách

Richard Citnar je riaditeľom najväčšieho obchodného domu IKEA v strednej Európe.