Natrieť Plastové okno?

Existuje náter plastových okien? Nebol by zlý nápad natrieť už osadené biele plastové okná, ale bohužiaľ je ešte veľmi málo skúseností v tomto smere. Prečo by sme chceli zmeniť

Zmena farby plastových okien?

zmena farby? Zmena farby?

Existuje náter plastových okien?

Nebol by zlý nápad natrieť už osadené biele plastové okná, ale bohužiaľ je ešte veľmi málo skúseností v tomto smere. Prečo by sme chceli zmeniť farbu plastových okien? čítaj ďalej..

fantázia farieb okien.

Naše riešenieDoporučujeme si vybrať farebné prevedenie drevodekor (napr. orech), ktorý sa Vám bude páčiť vždy. Budete vedieť kombinovať farbu fasády a interierové doplnky. Keď ste si už namontovali okná v bielej farbe, doporučujeme zladiť farbu fasády tak aby biele okná ukázali svoju jedinečnosť. Napríklad modernú bledosivú farbu fasády s čiernou strechou. Tiež si pozrite farebné prevedenie plastových okien.

SPÄŤ logo 1logo 2logo 4logo 3 NAVIGÁCIASLUŽBYSLEDUJTE NÁSKONTAKT
  • TEL.: 00421 35 7701 044
  • MOBIL: 00421 917 529 855

TEL.: 00421 35 7701 044 -MOBIL: 00421 917 529 855 -Copyright © 2004 - 2050 by Inter Okno s.r.o.! All rights reserved!

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch

Burza pracovných príležitostí opäť na Stavebnej fakulte STU

Po niekoľkoročnej prestávke sa opäť konala Burza pracovných príležitostí spojená s prezentáciou stavebných firiem.

Počet ochorení na rakovinu stále stúpa. Nepodceňujte prevenciu

Až jedno zo štyroch úmrtí v rámci Európskej únie je zapríčinené rakovinou.