Natrieť Plastové okno?

Existuje náter plastových okien? Nebol by zlý nápad natrieť už osadené biele plastové okná, ale bohužiaľ je ešte veľmi málo skúseností v tomto smere. Prečo by sme chceli zmeniť

Zmena farby plastových okien?

zmena farby? Zmena farby?

Existuje náter plastových okien?

Nebol by zlý nápad natrieť už osadené biele plastové okná, ale bohužiaľ je ešte veľmi málo skúseností v tomto smere. Prečo by sme chceli zmeniť farbu plastových okien? čítaj ďalej..

fantázia farieb okien.

Naše riešenieDoporučujeme si vybrať farebné prevedenie drevodekor (napr. orech), ktorý sa Vám bude páčiť vždy. Budete vedieť kombinovať farbu fasády a interierové doplnky. Keď ste si už namontovali okná v bielej farbe, doporučujeme zladiť farbu fasády tak aby biele okná ukázali svoju jedinečnosť. Napríklad modernú bledosivú farbu fasády s čiernou strechou. Tiež si pozrite farebné prevedenie plastových okien.

SPÄŤ logo 1logo 2logo 4logo 3 NAVIGÁCIASLUŽBYSLEDUJTE NÁSKONTAKT
  • TEL.: 00421 35 7701 044
  • MOBIL: 00421 917 529 855

TEL.: 00421 35 7701 044 -MOBIL: 00421 917 529 855 -Copyright © 2004 - 2050 by Inter Okno s.r.o.! All rights reserved!

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.