Naučte se účinně bojovat s potem i zápachem, pomůže vám Bekra Mi

V tomto článku se nebudeme bavit o známé značce parfému, ale o značce přípravků proti potu a zápachu. Na začátku je třeba si stručně představit samotnou Bekra Mineral.

V tomto článku se nebudeme bavit o známé značce parfému, ale o značce přípravků proti potu a zápachu. Ačkoliv si můžete kriticky říci, co to má společného s parfémy, které se zde mají opěvovat – s jistotou vás ujistíme, že společného to má mnoho. Především pak to, že na rozdíl od jiných moderních deodorantů, které fungují na principu agresivní vonné esence, jenž má přebít zápach, a která zároveň přebíjí i vůni vašeho parfému, zde, u přípravků Bekra Mineral, vše funguje na jiném principu…

Na začátku je však třeba stručně představit samotnou Bekra Mineral, která vznikla jako rakouská rodinná firma, zabývající se výrobou mimořádně účinných kosmetických produktů proti potu a zápachu. Zde není účelem každého výrobku pouze přebít zápach, ale i předejít samotnému pocení a tím pádem i nevzhledným koláčům potu na halence pod pažemi.

1-r743_res.jpg

O obojí se postarají přírodní minerály, poskytující ochranu před uvedenými problémy, které trápí hubené i obézní, sportovce i nesportovce. Perličkou navíc už je pak jen to, že tuto ochranu (proti pocení a zápachu), Bekra Mineral garantuje na dlouhých 24 hodin. Žádný háček nehledejte, pokud chcete vinit tuto kosmetickou společnost z případného podráždění pokožky, o které se podle vás jistě postará.

30138-largedefault-r697_res.jpgTo u této značky nehrozí, stejně tak jako zčervenání pokožky. Tyto výrobky Rakušanů, kteří pod záštitou Bernharda Krepera založili na začátku osmdesátých let tuto geniální firmičku, jsou vysoce kvalitní a vyléčí jednu z příčin obyčejného lidského stresu. Zapomenout tak můžete na tmavé oblečení, kterým jste řešili mokrá kolečka potu na tričku, a zároveň se nemusíte bát bílé, že by na ní Bekra Mineral zanechala žluté fleky. Bernhard Kremper totiž na své obchodní cestě v Asii objevil skutečný poklad v podobě přírodního křišťálu s antibakteriálními účinky, o kterém již sobecky věděli místní obyvatelé a to již po staletí, kdy si toto tajemství nechávali sami pro sebe.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.

Slovensko má pralesy, púšť aj kameňopád. Už ste ich videli?

Prinášame vám niekoľko cestovateľských tipov, za ktorými nemusíte cestovať ďaleko.

Toto tajomstvo vrcholoví športovci dlho skrývali

Súhlasíte s tým, že na Slovensku sú zimné športy veľmi populárne?

Vlani sme si vyberali z vyše pol milióna inzerovaných áut

Oproti ostatným krajinám Vyšehradskej štvorky boli u nás vozidlá najmladšie, no aj raz tak drahé