B.U. jsou parfémy věnované mladé generaci

B.U. je vždy veselou a sladkou vůní, kterou miluje zejména mládež. Avšak nejen svěží ovocná vůně, kterou se tato značka charakterizuje, je důvodem, proč tuto značku volí právě mladé ženy.

B.U. je vždy veselou a sladkou vůní, kterou miluje zejména mládež. Avšak nejen svěží ovocná vůně, kterou se tato značka charakterizuje, je důvodem, proč tuto společnost na výrobu parfémů volí právě mladé holky. Je to i cena, s kterou sympatizuje každá peněženka mladé studentky. To však neznamená, že by B.U. vyráběla vůně, které po minutě vyprchají…

5148-largedefault-r676_res.jpgNejdříve si však řekněme něco blíže o této řecké značce. Mnoho lidí překvapí, že nejde o počin svěžích londýnských kreativců, kteří jsou pro podobné kosmetické výjevy typičtí a kterých si mládež cenní zejména pro kreativitu, barvy obalů i příjemné ceny. B.U. je vlastně zkratkou anglického „be yourself“, jak si všichni volně přeložíme do „buď sám sebou“.

„Buď sám sebou“ znamená rebelii, kterou je charakteristická právě mládež, která chce udávat nepřehlédnutelný tón nejen kosmetice. B.U. je zároveň čerstvou dceřinou společností Sarantis Group, která byla založena v roce 1930 v řecké Konstantinopoli a za svůj bohatý život se postarala o vznik kosmetiky nejen svého jména, nýbrž i přípravků pro domácnost, dokonce i doplňků stravy.

8100-thickboxdefault-r721_res.jpg

K parfémům by pak dnes podle nepsaného pravidla rovněž měly patřit sprchové gely a deo spreje shodných vůní jako těch u parfémů, což zase zavdává vzniku dárkových balíčků, které využijete jako rychlý a zároveň efektivní dárek na narozeniny nebo na Vánoce, které se kvapem blíží.

Právě B.U. vůně garantují ztělesnění mladistvé vášně, vzrušení, a dokonce i ženské krásy, o což se postarají jednotlivé vonné série B.U. parfémů s rozdílnými barvami obalů, které mají charakterizovat současnou náladu dané nositelky parfému. Jinými slovy to, na co má zrovna chuť. Například B.U. Hippy Soul svou nositelku přenese do světa hnutí Hippies, což každý pochopí již podle vzhledu plechového obalu tohoto parfému.

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.