Štvrtok, 14. november, 2019 | Meniny má Irma

Vy rozhodujete, my pomáhame

Tesco rozdáva financie na komunitný rozvoj. Podporme lokálne projekty spoločne.

Od februára mali neziskové organizácie či združenia možnosť prihlásiť sa do nového komunitného programu so svojimi projektmi z rôznych oblastí. Cieľom tohto projektu je rozvíjať miesta, kde žijeme. Nadácia Tesco zaevidovala spolu vyše 430 žiadostí, z ktorých grantová komisia vybrala vždy tri najlepšie projekty pre každý zo 77 slovenských regiónov. Do tejto aktivity sa zapojili organizácie s projektmi, zameranými na pomoc deťom, starším ľuďom, tiež ľuďom so zdravotným postihnutím či nezamestnaným. Ďalej sa medzi projektmi objavili aj témy ako revitalizácia a skrášľovanie nášho okolia a podpora vzdelávania.

Momentálne sa spúšťa druhá fáza tejto aktivity. Zákazníci spoločnosti Tesco budú od 11. mája až do 7. júna môcť hlasovať vo svojom meste za jeden z troch projektov. Pri každom nákupe dostane zákazník hlasovací žetón. Víťazný projekt s najväčším počtom hlasov od zákazníkov získa finančnú podporu od Nadácie Tesco, ktorá rozdá až 100 000 eur.

Spojme sa teda a prispejme svojou troškou k rozvoju miestnych slovenských komunít.

www.pomahame.tesco.sk

Raj prírodného snehu Aflenzer Bürgeralm v regióne HOCHsteiermark

Stredisko zimných športov pre milovníkov prírodného snehu

Dlhopisy a zmenky: fixný výnos 5,5 - 7 % p.a.

Výška fixného výnosu sa mení podľa výšky a dĺžky investície

Vysokoškolský bedeker: Na ktorú univerzitu poslať prihlášku?

Už dnes si môžete kúpiť SME so špeciálnou prílohou pre budúcich vysokoškolákov.